Ruhsuz 2.sezeryan olacak nasipse ,35+2 haftalık olsun doktor 37 ye kadar kullan diyor siz de durumlar nedir
269522 Ruhsuz benimde 32 de iki günde bir al kutu bitince de bırak corasprini dedi canım 34 olduk artık içmiyorum sadece oksapar kullanıyorum en geç 34de bıraktırıyorlar diye biliyorum corasprini
Ozge111 Ruhsuz ecopirin kullanıyorum aynı zamanda ocsapar ecopirin 32 de bırakıcaz doktorum öyle söyledi
Ruhsuz Nurella11 ben de anlamadım canim.biri 36 da bırak diyor biri 37 de ikisi de geç bence ama napcam bilmiyorum
Ruhsuz Diğer hamileliğimde de kullanım ama kaçıncı haftada bıraktığımı hatirlamiyorum 3 seneyi geçti çünkü 😔
Ruhsuz 269522 doktorum değişti malaesef bir doktor bulamadim sorularıma cevap alabilecek 😔 Ne yapacağım şimdi bilemiyorum ,her doktor farklı konuşuyor zarari var mıdır acaba
Ruhsuz Burda yazan herkes 32 de bırakmış anlaşılan benim niye bu durumda değil daha bugün gittim perinatolojiye bir de ,o da kullan diyor haftta 37.hafta bile kullan dedi 🫥
Pitircigin_annesi Ruhsuz pihtilasma oranı homozigot heterezigot olmalar bunlar belki süreyi degistiriyordur. Doktordab daha iyi bilemeyiz canim güvendiğin bir doktor bulmalısın bence ❤️ hiç korkma sağlıkla al inşallah kucağına 💕💕
Aysenur38500 Ruhsuz ben suan 37+6 dayım oksapar ve corasprin kullanmaya devam ediyorum doğuma kadar da kesmiycez
Ayse0885 Ruhsuz 32 bırak diye eli kere dedi 😁 doktordan doktora değişiyordur belkı kan degerlerınle ilgili ?
Havvaca Ruhsuz kanamam doğumdan çıkınca oldu. Orda da kum torbası ve karnıma bastırma yaptıklarından sonra normal regl gibiydi 3 gün o şekilde oldum. 3. Günden sonra 24 saatte 1 ped dolduracak kadar oldu 1 hafta dolana kadar. Sonra leke gibi devam etti. Şu an kesildi sarı akıntı geliyor sadece 19. Gün bugün