Htcdgrl Kızlar acilden gaz sancısıyla girdim kadın doğum nst ve ultrason baktı nstde sancı yok ama ultrason da suyun cok az kritik düzelmezse 37. Haftanda alır doktorun dedi cok korkuyorum bu haftada doğum yapan var mı normal mi alıyorlar sezaryenle mi
MasalAlparslanMom Htcdgrl benimde bebekte hareket yoktu gittiğimde sancı 0-10 arası. Ama açılma 3 cm di. 2 3 saate suni sancıyla doğum yaptım
Sema166 Htcdgrl Ben 35 haftada doğum yaptım suyu azdı 27 haftadan beri 35 haftada tamamen suyum geldi küveze girmedi oğlum 2980 gr 50 cm civarı doğdu evimize geldik hemen inşallah sizinde bir sıkıntı olmayacaktır 🌸
Htcdgrl MasalAlparslanMom suni sancı cok zorluyor mu acaba inanılmaz korkuyorum suanda cok ani olduğu icin :((
MasalAlparslanMom Htcdgrl bence suni sancı vermeselerde en az okadar hissederdim . O sancı olmasa ıkınma hissi gelmeZ,korkmayın kucağınıza aldığınız gibi unutuluyo🫶
Htcdgrl Sema166 inşallah sağlıkla doğup küveze girmez en son 2840 tı daha cok minik geliyor gözüme Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin siz normal doğum mu yaptınız acaba