MasalAlparslanMom 1prensesannesi_ yenir yenir 37 den sonrası erken doğum sayılmıyo 🫢 ( ekstrem bir durum yoksa) ama tekli sayı adetli yemeniz gerek ben öyle okudum öyle yaptım 🫶
Havvaca 1prensesannesi_ 31 de basla demişti bana Dr um. Her gün yedim ama açılma olmadı 3 cm de kaldı suyum gelmişti açılma olmayınca sezeryan oldum
Mamasu 1prensesannesi_ ben doktoruma sordum hurma , ananas , ahududu çayını ne zaman tüketebilirim diye 36 da başlarsın dedi. Zaten yer yemez doğurmuyo insan iki üç haftaya anca etki eder diye düşünüyorum
1prensesannesi_ MasalAlparslanMom teşekkür ederim canım yersem peki ne zaman doğum sende ne zaman sonra olmuştu ben öyle yaptım dedin ya galiba doğurdun ☺️
MasalAlparslanMom 1prensesannesi_ ben ikinci tura geçtim 😅 ilk deneyim 2018di. 35. Haftada başladım diye hatırlıyorum. Doktorum 40 haftayı bulmaz demişti zaten kız bebek 2 hafta önden gelir dedi.bende ona göre ayar çektim
MasalAlparslanMom 1prensesannesi_ 37.haftami doldururken doğuma gittim hurma yedim diye dogurmadim belki de hani bazı şeylerde vesile tabi en azından kolaylık sağlaması açısından 🫶
1prensesannesi_ MasalAlparslanMom benim bebekte kız iki hafta önden mi gelir yani ay hadi İnşallah 38 haftada gelse bari ☺️😁
1prensesannesi_ Havvaca devlet takipliyim o yüzden bişey ye iç demiyorlar maalesef 41 haftayı beklersin diyor daha çok korkutuyorlar 😤☺️
1prensesannesi_ MasalAlparslanMom peki ananas yenir mi bu aralar canım çekiyor ama doğum olur dedikleri için yiyemiyorum 🤦
MasalAlparslanMom 1prensesannesi_ benimki biraz da iriydi bak 27 haftalık renkli ultrason resmini atayım 😅
MasalAlparslanMom 1prensesannesi_ ben zararını duymadım ama zararliysada tadına bakmaktan ne derece bişey olur, nefsin körelsin aklında kalmasın😊
Havvaca 1prensesannesi_ devlette bekletiyorlar evet canım. Benim 36+6 da sabah nişanım geldi 10 gibi akşam 5 de de suyum geldi direk yatış yapıldı açılma hiç ilerlemedi. 10 da sezeryana alındım bebeğim hafta olarak küçük suyu bitti açılma da olmadı mecbur sezeryana döndü yani.
1prensesannesi_ MasalAlparslanMom ayyy maasallah yiyesim geldi gece gece eridim bittim bu ne tatlılık ya Rabb’im maasallah kırk bin kere 😁😘😍🙈🥴
1prensesannesi_ MasalAlparslanMom maasallah canım inşallah kardeşini de sağ salim kucağına alırsın ☺️🤲🏻🤲🏻🤲🏻