Birminikannesi1 Kızlar Mehmet isminin yanına bir isim daha istiyorum ama bulamıyorum yardımcı olurmusuunuuuzz😃😃
koalamiyim Birminikannesi1 Mehmet tek başına da çok güzel. Ben hamilelik kafasıyla yanına kayınpederimin ismini ekledim ama eklemesem de olurmuş 😅
Deletedmom0071 Her şey yakışıyor Mehmet’in yanına skala çok geniş siz yazsanız biz seçsek daha güzel olur gibi 😅
karaguzelirem_ Mehmet Akif Mehmet Alp Mehmet Ali Mehmet Aras Mehmet Can Mehmet Yağız Mehmet Asaf aklıma gelenler bunlar oldu ama erkek bebeklere isim bulmak biraz zor cidden 😂☺️
Birminikannesi1 karaguzelirem_ gerçekten çok zor sabahtan beri düşünüyorum ne olur diye çok teşekkür ederim 😂
Birminikannesi1 koalamiyim tek başına güzel ama çift isim istiyorum kayınpederinizin adı ne bu arada 😂
Birminikannesi1 elifdemirr4 mehmethan olabilir ben efe ismine hiç alışamadım eşim Mehmet Efe dedi ama benim içime hiç sinmiyor o 😃
koalamiyim Birminikannesi1 Arif. Çocuğumun ismi Mehmet Akif’in çakması gibi oldu biraz ama alıştık artık napalım 😂
elifdemirr4 Birminikannesi1 evet biraz yaramaz dıyolar Efe lere ama Mehmet isminin yanına yakışıyor gıbı vı 😌
Birminikannesi1 koalamiyim evet biraz yan sanayi olmus ama olsun o da güzel rabbim uzun ömürler versin 😃😂
e_blue_sky_a Birminikannesi1 çok sevdiğim bir dostum kardeşim vardı şimdi uzaklarda… ismi Mehmet Enes idi. Soy isminiz de uyarsa düşünün derim.