ArvenMom adalinda-35 ilk çocuk olunca heves ediliyor şuan bile bi alışveriş yapılmaya kalksam bezi Maması kıyafeti dediğimde 1 ayda 8 9 gidiyo nereye gidiyor onuda anlamıyorum :(
adalinda-35 ArvenMom öyle gerçekten genel olarak fiyatlar düzenli olarak her ay hatta her hafta değişiyor 😐😐😐
Mutlulukkk Sephora31 eevet ikinci el ama şansimiza hepsi 0 gibi. Ne bi kiriklari cizikleri var ne de baska bseyi
Rabia_91 100 bin e yakın tuttu geçenlerde hesaplamıştık. Odamız ufak olduğu halde, bi de büyük bir odamız olsaydı muhtemelen artardı.
M_3463 Klìnìk+dogum 32 bin 🙈 30 binde alışveriş offf saka gibi içinde oda yok ama yavrularimiz için değer 😍 sağlıkla gelsinler
Mutlulukkk Sephora31 biraz şans biraz da arastrmayla alakali yaa. Arasaniz bence bulursunuz. Letgodan aldik bz hep
imrnx adalinda-35 😂 doğrudur valla bize de o fiyat verdiler de biz özel yaptırıyoruz 12 bin tuttu 😂 evlenirken bu kadar masraflı değildik
damlaguneyerii Ben de doğum için taa 8 ay önce paket almıştım 30 bin o zaten😂 bebek arabasıda 10 bindi e kıyafetiydi anne yanı park yatağıydı vs baya bi gitti djdkdjdj napalım canları sağ olsun❤️😂
Kukulikukuli12 adalinda-35 2021 de oda yapmadığım halde 20 bin TL yakın tutmus tu kızıma. Ama herseyi almıştım. Gögüs pompası hariç 🤭 Şimdi 2.ye hamileyim tabii onalrı kullanıcam. Cinsiyet belli olursa kıyafet bakıcam bir kaç tane sadece 🤭 birde bez ıslak mendil stogu yapıyorum.
Neslibt72 adalinda-35 ayy biz sadece bebek arabası puset + iki kapılı dolaba 22bin vermiş olduk. Ivır zıvırları saymıyorum daha ama rahat 30u bulacak belki geçecek bilmiyorum 🥺 yatak beşikte almicaz allahtan şimdi emanet bir şeyle idare edicem biraz büyüyene kadar
vanilyali99 Odası sadece 30bin tl ,perdesi 3500 ,daha halı avize felan var ,doğum parası 16bin ,aldiigimiz kucuk eşyalar zaten rahat 20bin tl tutmuştur 🤣 80 90a patlar gbi