Aybebek CansuOztomurcuk canım imkanın varsa iyi birşey bu.. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
cansumutluasyaaa Aybebek tabiki de şuan ki ruh halini en iyi anlayacak insanlardan biriyim endiselenmen çok normal çünkü o his bende de var 🙄
cherry6128 Aybebek odaları 2 kişilkti. Yani benim kaldıgım 2 kişilikti. Yanımda yatan biri vardı o sezeryan olmuştu onunlada çok guzel ilgilendi ler.
cherry6128 Aybebek canım su an 7 aylıgım 4 ay once falandı. Bilmiyorum bana belkide oule denk geldi ama gozlemledıgım kadarıyla hatta orda konustuklarımda memnundu. İyi insanlara merhametli insanlara denk gelirsin ınsallah
Sebnem55 Yaa acile gittim bir kere yatmamla kalkmam bir oldu.ama dogum için birsey diyemiyorum.umarım iyidir zorluk cekmezsiniz kızlar...
Nwysnp Ben yaptım 3 sene önce doktorumdan gayet memnun kaldım.tabiki özel hastane ilgisi olmuyo ama yinede güzeldi.yalnız bazı personeller kendilerini fazla yüksek görüyolar iyisine rastlarsınız inşallah.odalar çift kişilik hastane full doluydu sadece 1 çift kişilik oda boştu 3 gece kaldık ama bizim şansımıza hiç hasta gelmedi yan yatağa 😄 Gece 9dan sonra sadece refakatçı kalıyo eşleri çıkartıyolar görevliler.wc odada yok koridorda ortak.yinede önceden bi gidin sorun belki özel oda ayırtabilirsiniz eğer boşsa
Aybebek Nwysnp devlet hastanesi olunca çokta pozitif dusunemiyorum 😌 ama insallah güzel olur o anın tadını çıkarırız bizde 😔
mervefaruk Merhaba kızlar ben şimdi Büyük Anadolu’ya gidiyorum düşük riskim var diye 10 haftalığım ama fiyatları aşırı pahalı doğumun devlete gitsem ne yapacağım diye düşünüyorum hiç bilgim yok orayla ilgili doğuran biri varsa yazsın lütfen