son dk sezeryan kararı veren bi insanım.Sağlıkçıyım her aşamaları biliyordum.Doğumun her türlüsünden korkuyordum.Ağlaya ağlaya doğuma gittim.Bebeği kucağıma alacağıma sevinsem mi üzülsem mi bilmiyordum.Damar yolu açılırken ağlayan bi insandım ben.Sondayı uyuşturduktan sonra takılsın diye istedim hep.Ama o gün odaya girince gözüm döndü resmen.Ameliyattan önce sonda takılmasına bile izin verdim.İlk kez elimin üstünden damar yolu açtılar yani🥲 . Spinal den bile korkuyordum hiiç bişey hissetmedim.Meğerse ilacı vermişler bile,bacaklarımdan aşağı o sıcaklık gelince hissettim.Kesilip dikilmem 20 dakika sürdü.Uyuşukluğum 3 saate geçti.Odaya gelir gelmez oğlumun ağzına memeyi verdik.Damla damla sütüm geliyordu.Hamileliğim boyunca hep sütüm gelecek diye diye pozitif düşünmüştüm♥️♥️ 3 saat sonra uyuşukluğum geçince ayağa kalktım.Çok zordu evet,Eşimin koluna bastıra bastıra yürüdüm.Yürünmemezlik asla olmuyor çok zordu ama yürüdüm.Bu kadar ağrı eşiği düşük ben hastanede kaldığım süre boyunca 2 kez ağrı kesici vuruldum sadece🥰🥰 Çünkü direnmem gerekirdi…Sondam çıktıktan sonra bezim altımda olsa da çişimi yapmaya lavaboya gidiyordum.Eğilmek adım atmak çok kötüydü.Ağlıyordum.Ama geçiyormuş🥹🥹 Gazımı çıkarttığım için 1 gece hastanede yatıp çıktık.Arabaya binmem çok zordu.İlk duşumu ağlayarak yapmıştım.3 gün oldu 5 gün oldu ağrım geçmiyordu sanki her gün yeniden ameliyata girmiş gibiydim.Ama 10.gün oldu sanki ameliyat olmamış gibiydim..Ağrım sızım yoktu.Çoğu insanın da 10.gün geçmiş nedense 🥰 bugun 19.gün ve ben 10 ay sonra yüz üstü yattım…🌸🌸🌸 Daha anlatılacak çok şey var…Ama işin sonu inan geçiyormuş.Oğlum var ama sanki ben doğurmamış gibiyim o kadar rahatım.😄😄😄 Bu arada zaten dışarıdan hiçbir acı hissetmiyorsun oran kesildiği için hep uyuşuk.İçeriden yanma geliyor sürekli o da kasların ağrısı.Kaslar gerildikçe aşırı yanma yapıyor zaten 7 katta inan ağrıyan tek şeyin kasın.Kasların iyileştiği zaman sende iyileşiyorsun👩🏻🍼👩🏻🍼 o ağrı girdiği zaman yapman gereken tek şey hemen ayaklarını uzatmak🌸 Ve ağrıya rağmen sakın yürümemezlik yapma sakın !! 1 - 2 dakika da olsa yürü.Kasların ne kadar çabuk gerlirse o kdar çabuk iyileşiyorsun♥️♥️