Busrakrc06 Kızlar merhaba hamile kalmadan önce 60 kiloydum şu an 90 kiloyum 33 haftalığım benim gibi kilo alanınız varmı nasıl geçiyor hamileliğiniz
aysenr9918 Busrakrc06 31 haftalık hamileyim toplam 7 kilo aldım İnşallah en fazla 10 kilo ile doğuma girerim doktorum öyle tahmin ediyor şu an çünkü her ay 1 kilo aldım düzenli olarak elimden geldiğince dikkat ettim
Elotyy Busrakrc06 33 haftalık, hamileyim kılo olarak daha 1 kılo aldım, nasıl, oluyor ben anlamadım bebek kılosu iyi ama ben nasıl 1 kılo fazla çıkıyor sadece anlamıyorum,
Hevida Beybiimp darısı basıma diyecemde alakası yok sıcak bastıkca canım karpuz kavun peynir cacık soguk kahve ohh masallahh liste uzun😂😂
Damlaturkmen Doktorum banada bugün çok hızlı kilo alıyorsunn dedi su içsem yarıyodu bana zaten gebe kalmadanda ama şimdi 10 kilo aldım meyve sebze ye diyor ben ekmeksiz doymuyorum kızlar napıcam 🥹
MervEfehan Busrakrc06 64 ile hamile kaldım 90 ile doğurdum evelallah 🤣🤣 şuanda 66.5 kilodayım ve sanırım ikinciye hamileyim 😃 doğurdugumdan beri rejimlerdeyim bıktım vallahi 😃
Evafor Busrakrc06 32 haftaligim 10 kg almışım ins doğuma kadar en fazla 5 kg alırım zaten balık etliyim.bide sismek istemiyorum daha fazla ins tabi 💙🤣sağlıkla gelsinler ❤️
1prensesannesi_ Busrakrc06 bende 36+0 haftalık hamileyim hamile olmadan önce 60 kiloydum şuan 88 epey bı aldım inşallah veririm 🙈🙄🤦😒😱
Edaozkan Busrakrc06 önce maşallah diyim 😅26 haftalığım 75 ile hamile kaldım 2 kilo verdim şuan 73 kiloyum hiç kilo almadım ama ilk kızımda çok almıştım