Orkidecicegim Bebeğimi görmeye hastaneye ziyarete gelen ve en yakınlarım için hediye olarak ne verebilirim dağıtabilirim sizler neler yaptırdınız oğlum olacak ☺
Busraakay_26 Orkidecicegim ben teendyoldan sukulent almıştım ama yapabilirsen makromeden anahtarlık da güzel oluyor ☺️
elif-asil Orkidecicegim bnce kullanışlı olması daha önemli… İşte ne bilim alçıdan yapılam ya da anahtarlık pek kullanılmıyor makine bir süre sonra bozuluyor ve bnce kaba ben daha kibar anahtrlk seviyrm. Ben magnet açacak yaptrmştm ve gittiğim her evde dolabın üstünde görmek beni mutlu ediyor her kullandımz da da anıyoruz sizi diyorlar ikinciye de aunı şeklde yaptrcm bide ben yazılı yaptryrm fotograflı degil
Xcbaby Orkidecicegim gelenlere cikolata tutariz oldu bitti doguran benim ben neden hediye veriyorum onlar versin bana hediye 😅
teachermom1 Ben gelenlere zeytin fidesi hediye etmeyi düşünüyorum. En azından büyütürler, çöp olmaz. Trendyoldan bakabilirsiniz çoklu fide satışı yapan satıcılar var.
bdenerigokce Xcbaby bende böyle düşünüyorum😂 benim oğlumun açacak adıyla buzdolabında ne işi var, onlar bana hediye alacak 9 ay karnında taşıyan benim😂
Deletedmom0071 Xcbaby ben de aynen böyle düşünüyorum bir de masrafa mı giricem Allah aşkına 😂 evine gelen misafire de kolonya çikolata tutarsınız bayram gibi oldu bitti dimi sonuçta bebiş helmiş bayram gibi bayram bizim için 😂