ZuhalztrklerKaral İyi akşamlar arkadaşlar size bi konuda danışmak istiyorum bilgisi olan yada böyle bir durum yaşayan olduysa banada bilgilerini aktarabilir mi? 37+3 günlük hamileyim bugün doktor kontrolüm vardı ilk kez doktor bebeğimin bi hafta geriden geldiğini ve suyumda azalma olduğunu söyledi iki günde bir takip etmemiz lazım dedi bebeğimin kilosu 2900 ister istemez panik oldum ya bişe olursa yada napabilirim bilmiyorum sürekli düşünüyorum benim hatam yüzündenmi oldu bilmeden bişemi yaptım 😞😞😞 şimdiden çok saolun.
Umutdeniz ZuhalztrklerKaral internetten oku hangi yiyecekler suyu çogaltıyo falan vardır belki birseyler
Haribo ZuhalztrklerKaral cok şükür kritik dönemi atlamışın. İcin rahat olsun. Tanıdıklarımdan da suyu azalan olmuştu suni sancı ya da sezeryanla gayet sağlıklı dogum yaptılar. Doktorun kontrolune gore uygun secenegi sunacaktır çok beklemeden.
Umutdeniz ZuhalztrklerKaral benm oğlumda suyu bitmişti 40 haftalık doğdu suni sancıyla tabi allah bilir suyu ne zaman bitmiş ben 2 haftada bir giidyordm doktora sonra doğuma aldı zaten 3000 kilo doğdu su bitince gelişim duruyor herlde