bbayram 10 haftalık olacağım, hamile kaldım kalalı asla balık yiyemiyorum 🤦🏻♀️ buna et/tavuk da dahil.. sizler yiyebildiniz mi balık ? yada kaç aylık hamileyken bulantılarınız geçti ve yediniz ?
Pamuk bbayram Ben vejeteryanim hayatımda hiç dediklerinizi yemedim.Ama hiç sorun yaşamadım kızım gayet saglikliydi.
Hazal- bbayram 11 haftalık benimde asla balık, et, tavuk yiyemiyorum hatta kokusuna bile dayanamıyorum 😢
Churcill bbayram yerini tutmaz ama bakliyat tüketmeyi ihmal etmeyin. Kendinizi zorlamanıza gerek yok süt ürünleri tüketmeye çalışın havalar zaten çok sıcak daha yolun başındasınız kışa doğru yemeyi denersiniz
mucizemb bbayram canımm ben de ilk aylar yiyemedim balık ve tavuk çok tiksindim ama 4. Aydan sonra yavaş yavaş geçiyor. Et te eskisi gibi iştahla yiyememiştim o zamanlar çabuk geçiyor merak etme ben şimdi 34 haftadayım 🐣😻 o zamanlar çiğ sebze çok iyi geliyordu bana domates peynir salatalık yeşillik sebze . Zaten tavuk yemesen de olur hep gdo lu hormonlu. bol bol su içmeyi ihmal etme kendini zorlama yicem diye et balık tavuk belli bi zamandan sonra yerine geliyor iştah 🙂 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🍀🤲🏻
bbayram Pamuk ben et/tavuk/balık yemeye bayılırdım taa ki hamile kalana kadar 🤦🏻♀️ şuan hiçbir şekilde yiyemiyorum berbat kokuyor 😒
Enu1004 13 haftaya kadar hiçbirini yiyenedim. Yumurta da yiyemedim hatta. Peynir süt kefir vs tüketmeye çalıştım sağlıklı olması için. 13.haftqdqn sonra yavaş yavaş yemeye başladım. Şimdi 18 haftalık oldum Balık hala kokuyor ama dün pişirince çok güzel yedim valla. Pişerken yiyemem diye düşünmüştüm
AslanMerak Ben kızartılmış şekilde yiyememiştim hamsi falan. Ama ilerleyen haftalarımda ızgara tarzı balık yiyorum daha hafif hatta canım bile çekiyor ara sıra şuan 28 im.
Hil7889 Haftadayım 1 kez balık yiyebildim et tavuk da sayılıdır almıyor hala içim. Kızımın kilosu boyu haftasına uygun gidiyor. Dr a söylediğimde stres yapma gelişimi iyi işte dedi geçti 😂 kontrollerinizde zaten söyler kilo boy biraz büyüsün de annesi 😍 zaten 2. Trimestera kadar yediklerimizden değil depolarımızdan besleniyomus bi de 2. Trimester da iştahınız açılacak yiyebiliyosanız o zaman yersiniz 🫢😬
Hil7889 Bir de bu haftalarınızda yumurta, peynir çeşitleri, ceviz, sütten ziyade süt ürünleri yoğurt kefir vs ve özellikle avokado tüketmeye çalısın 💖