Cerentasdelen Hamile kalmadan önce sigara içip hamile kalınca bırakamayan yalnız ben miyim? Yani günde iki veya üçü geçmiyor maksimum bunu yapabiliyorum. Eşimle de çok sorun yaşıyorum 😣 sizde durumlar nedir yalnız mıyım acaba
Semasyy Cerentasdelen ilk iki ay bende kullandım sonra kendi kendimi tiksinmeye şartladım sigara alıyordum yakıyordum ama boş elimde tutuyordum bi kaç kere çekip hemen atıp kendimi tatmin ediyodum sonra bebeğime ne kadar kötü bişey yaptığımı düşünmeye çalıştım böyle böyle bıraktım 11 12 yıllık içiciydim hayatımda hiç bırakmayan ben bebeğim için bıraktım doğuruncada içerim demiyorum çünkü emzirme dönemi var ozaman içersem şimdi bırakmamın pek bi anlamı olmaz şuan 19 haftalığız 🥹bence siz de yapabilirsiniz
Sultankocman Cerentasdelen içinizdekinin savunmasız bir canlı olduğunu, ve ona duman yüklemesi yaptığınızı düşünün. Bırakmayı deneyin. Doğsun, sonra keyifle istediğiniz kadar için
Anneumut2318 Cerentasdelen bende gebelikten önce bırakmıştım canım 4 aylık hamileyken babamı kaybettim ister istemez elimde değil arada tek tük içiyorum şu an haftada en fazla 2 defa içiyorum bebeğime zarar vermek istemiyorum ama gerçekten insanın elinde değil 🤷♀️
sydake Ben 14 yıl kullandım, hamile kaldığımda 3 ay önce bırakmıştım; ama sonra babamı kaybettim şimdi ara ara içiyorum. Yanlış olduğunu biliyorum ama psikolojim kaldırmıyor…
Alyamete 26.haftama kadar kullandım malesef bırakamadım çok vicdan yaptım sonra da yeter artık diyip bıraktım inşallah sağlıklı bir şekilde doğar
Sehermahsum7321 Cerentasdelen ben oğlumda doğuma kadar içtim hatta doğumdan çıktım gibi sigara içmeye gittim şimdi tekrar hamileyim ama bu sefer mide bulantısından dolayı fazla içemiyorum çok şükür oğlum sağlıklı bir şekilde doğdu
e_blue_sky_a Cerentasdelen sonuçta sigara içenler için risk var sigarayı azaltınca risk yok olmuyor azalıyor o riskler hangileri YouTube de de var Google de doktor da söyler. Ben 20senedir sigara kullanıyorum hergun rahat 1paket içerdim öğrendiğim an hemen bıraktım sen de bırak cnm risk alma
Laika Ben ilk aylarda sigra bırakmıştım ıclos içiodum ama son 2 ay stresten mi bilmem canım çok istiodu içtim bebeğim çok şükür sağlıklı doğdu ama doğuma giderken o vicdan azamı ya sigara yüzünden sağlıksız doğarsa psklojisi beni benden aldı keşke içmeseydim dedirtti