Sumeyyee_ss Merhaba anneler hamilelik döneminde doğuma yakın ağda yaptırdınız mı? Kaçıncı haftada yaptırdınız?
Busracy35 Sumeyyee_ss bende 37 de yaptırdım 39 olucam çıkıyor yavaş yavaş ama mecbur evde kendim halledicem artık
SeydaaYlmz Sumeyyee_ss ilk kızım da 39 da yaptırdım 3 gün sonra doğuma gitmiştim ikinci de 40 da yaptırdım 40+6 da doğuma gittim 🤭
Yenianne7 Sumeyyee_ss İlk doğumumda 37 haftalıktım sanırım ayna karşısında kendim yaptım. Evet bir tık zor oldu ama güzel oldu lohusa dönemi boyunca rahat ettim mis gibi ☺️
SeydaaYlmz Sumeyyee_ss ben alıştım heralde ağdaya acı hissetmiyorum pek benim de kas aldirirken ömrümden ömür gider resmen 😂
Deyzi_2000 Ben 29 haftalığım şuan erken ama son 1 ay kala ağda deil de jiletle evde eşimin de desteği ile alacam ağdaya alışamadim bi türlü şahsen o acıyı da çekmek istemiyorum ikiside temizliyor sonuçta hangisi kolayiniza giderse
Gam haftadayım geçen hafta yaptırdım her ay düzenli yaptırıyorum hiç sorun yaşamadım çok büyük rahatlık
cicek52 Sumeyyee_ss 37de yaptırdım bende bu gün 38+1 4 gün sonra sezeryane alincam. Önceden hastalanirim diye riske atmak istemedim