Youngmotherr brsngengec ani bi rahatlama geldi karnımdan ve vajinama baskı arttı ama hala doğum olmadı 😵💫
arirangg brsngengec Kanala iniş hareketlerini hissediyordum. Ani bir sıçrama hareketi oluyordu sonra da kendini aşağı doğru itiyordu. Bunu zaman zaman yapıyordu. Çatı muayenelerimde de çok aşağı indiğini söylemişti doktorum. Ama doğum başlamadı. Suyum da azalmıştı, sezaryen oldum
brsngengec Youngmotherr bana rahatlamadan ziyade asagı dogru baskı cok arttı bugun hatta yururken Bı nevi zorlandım acaba dedım kanala mı indi merak ettim ya
brsngengec Youngmotherr cıkcak gıbı sankı asırı basıyo ozaman ınmıstır kanla ınsallah cokta az kaldı 39+3teyım dogası yok gıbı 😂 😂
Birprensesannesi2525 Bende bugün aşırı efszers temizlik üstüne bı de yürüyüş yaptım sanki böyle daha rahat nefes alıyorum ve rahimde ciddi bı baskı hissediyorum bence benimki kanala girdi artık sırası zaten 40+1 ,😁
brsngengec Birprensesannesi2525 hahahha zaten biraz daha tutarsak mayalancak cocuklar içimizde 😂😂hadı ınsallah ınmıstır de tek avazda dogururuz
brsngengec arirangg bende bugun hissediyorum cuma kontrolum var hersey yolundaydı nasıl Olcak bılmıyorum ama baya asagı vuruyo zorluyo benı suan sezeryan dan korkuyorum baya ya