Nsrn1 Yeniannis-s geçende ben de sormuştum aynı soruyu. Kullananlar da var doktoruna danışıp kesinlikle kullanma diyen doktor da var. Bilemedim ben 🤷🏻♀️
Nurdemirr Ben kullanıyorum herhangi yan etkisi olmayan uçucu bir yağ sonuç olarak ve Allah’a şükür enfeksiyon yaşamadım tavsiye ederim.
aysemutheweak Ben kullanıyorum. Önceden de enfeksiyon geçmişim vardı. 7. Ayımda beni çok defa enfeksiyonun eşiğinden kurtardı. Çok memnunum.
Elifaco aysemutheweak merhaba Nioli yağı kullandığınızı yazmışsınız bende almayı düşünüyorum kaçıncı ayda başlamıştınız birde belli bir marka var mı nerden aldınız
aysemutheweak Elifaco ben husehane vianour isimli instagram hesabından aldım. Genel alışverişimi de bu hanımdan yapıyorum. Gayet güvenilir birisi. Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kullanmaya başladım. Yağ çok keskin ve etkili. Bir damlası gayet yetiyor.
Kanalize Yeniannis-s ben hiç öneren kadın doğumcu duymadım varsa da bilemiyorum tamamen reklam olduğunu düşüyorum içeriğini iyi araştırmak gerek ama kendim kullanmazdım çünkü bu süreçte bakım vs ürünlerini olabildiğince az kullanmaya çalışıyorum