kubra6000 Arkadaşlar aranızda ciğer geliştirici iğne yapan varmı acaba ? 34. Hafta öncesi olanlar yan etkileri neler oldu doğumunuz ne kadar süre sonra gerçekleşti ?bilgi alabilir miyim
Gbbggj kubra6000 31 haftada yaptırdım 36 oldum bugün henüz doğum belirtim yok herhangi bir aksilik yaşamadık iğneden sonra bol bol dinlenin is yapma hareket az yap demişti doktorum bir gün hastanede yattım Nst ağrılarım çıkıyordu hafta da kontrol ediyor
Fulya1993 kubra6000 erken doğumdan 3 gün önce yapıldı doktorum 3 gün sonra dogurursan 3 günde etkisini tam gösterir dedi 3. Gün doğurdum hiç bir belirti yaşatmadı
Nurkcy kubra6000 34 te 2 doz yaptırdım, yan etki görmedim sadece bebeğin hareketleri 2. Doz da çok azaldı ama fazla uzun Sürmüyor bi kaç güne normale dönmüştü 38+5 de sezeryanla doğurdum :)
Senellina Ben yaptırdım sadece bebeğin hareketlerinde azalma oldu baya bi donra yine kanamam olduğu için erken gelebilir diye dün yine oldum
Atlassmom_ Amniyon sivim az oldugu icin toplamda 4 doz oldum. Bebegin hareketleri azaldi 24-36 saat normalmis bu azalma. 28 haftaligiz. Okuyanlardan dua bekliyorum. Allah yavrularimiza sag salim kavustursun insallah