Fulya1993 Çok soru sordum ama bunu da doktora sormayi unuttum hemen yaoilabilir mi 1 hafta oldu düşük yapali
1palyaco Fulya1993 ben regl olmadan kürtaj olduktan 22gün sonra verdim . Verirken de bunlar biliniyordu yapılır yapılmaz şu kadar gün geçsin gibi birşey denilmedi bunun pek önemi yok diye biliyorum yine kendinizi toplayın istediğiniz zaman gidin . Üstelik kürtaj olmadan önce yapanda yine kürtajdan sonra benim gibi regl olmadan önce yapanda duydum . Yine de doktorunuza sorun ama.
Fulya1993 1palyaco ilçe de yaşıyorum zaten bir tane dokror var oda Allah’a emanet yerinde bulursan iyi grev günü çalışmamış hayret ama soru sorsan da hiç biseu bilmiyor şuan şehir Hastanesi’ne 2 buçuk saatlik yola sıra alicam sormadan almak istemedim
1palyaco Fulya1993 yine bence biraz bekleyin bir iki hafta daha . Belki her doktor bir değildir kimi hemen yapmıyordur . Ama yapanda olmuş . Siz yine de bir iki hafta daha bekleyin isterseniz veya regl i beklerim derseniz siz bilirsiniz ama ben regl olmadan verdim burda forumda bir arkadaşta öyle yapmıştı
noble1 valla ben 1hafta sonra gittim verdim testimi. Zaten cıkması 35gün falan sürdü. Doktorum da bekle vs hiç demedi, kan testi verirken de demediler sormadılar bi şey💁🏼♀️