Elif071244 Kızlar merhaba 500 tllik bi doğum yada süt para hakkımız varmış onu nerden nasıl alıcaz pttyemi gitmemiz lazım??
bebegimmm60 Elif071244 e-devletten başvuru yapılıyor diye biliyorum ondan sonra ptt ye yatırıyorlar ordan gidip çekebilirsiniz
Esross10 Elif071244 e devletten ödemeler için kendi kişisel ibanının varsa onu tanımlayabilirsin. O zaman hesabına geçiyo.
Esross10 Elif071244 25 gün önce doğum yaptım süt parası iöin hiç bir yere başvuru yapmadım. Doğumdan 5-6 gün sonra hesabıma 520 lira yatırmışlar süt parası diye. Bende bilmiyordum tecrübe etmiş oldum.
Yazmelegi_ Melek-Gundogdu ben doğum yaptığım hastanede ki doktorumun sekreterine söyledim oda sisteme giriş yaptı emzirme parası için 3 gün içinde eşimin hesabına yattı
pinkpanter72 Melek-Gundogdu başvuruya gerek yok zaten hastane doğum raporu çıkarıyor yani onlar sisteme giriyor sen sadece PTT ye gidip kimliğinle paranı akıyosun ama doğum parası 1 ay içinde anca yatıyor
Yazmelegi_ Vildannnnnnnnn ben doğum yaptığım hastanede ki doktorumun sekreterine söyledim oda sisteme giriş yaptı emzirme parası için 3 gün içinde eşimin hesabına yattı