Fatos43 canım Allahu Teala ayeti kerimede boşuna evlatlarınızı sizin için bir imtihan vesilesi kıldık buyurmuyor. Evlat gerçekten çok büyük bir imtihan bu imtihanı güzellikle ve sabırla geçersen çok güzel mükafatı var İnşaAllah. Kaç haftalıksın bilmiyorum ama eğer ağırlaştıysan namazlarını oturarakta kılabilirsin. Bunun dışında evladınla birlikte namaz kılıyorsun şuan. Kazandığımız sevap o kadar fazlaki hamileyken kıldığımız için. 2 canla namaz kılıyoruz bu güzellikleri düşün. Ayrıca dua etmek bir müminin en güzel silahıdır. Otur düşün bu zamana kadar ne dua ettinde kabul olmadı? Ben düşündüğümde asla bulamıyorum hamd olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul ediyor. Namazda duanın anahtarı. Namazlardan sonra evladına güzel güzel dualar edip onun tüm kaderine şekil verebilirsin sen onun annesisin annenin duası ne kadar makbul olduğunu sende biliyorsun. Şimdi akşam vakti okundu bak. Kalk güzelce abdestini al mis gibi namazını kıl sonra uzan seccadeye (benim namazdan sonra en sevdiğim şey seccadeye uzanıp dinlenmek) güzel güzel Rabbinden nefsini terbiye etmesi için yardım iste, varsa seni üzen kıran bişey Rabbinle paylaş varsa şükretmek istediğin şeyler Rabbine hamd et. Yani çok büyük bir nimet aracı olmadan bizi yaratanla istediğimiz gibi konuşup muhabbet edebiliyoruz ve bunun anahtarı namaz. Rabbinde sana bu anahtarı vermiş kullanmak sana kalıyor artık.