Dyygu-ky Pusetin içine minder lazım mı acaba yenıdoğan pedi gibi bişey var içinde ama bebek onda gömülür gidermi
Mercimekkk1 Dyygu-ky üreticiler yenidoğan bebeklerin omurgasına göre üretim yapıyorlar bir sürü testten geçiyor ekstra katman koymak sadece içinizi rahatlatır fayda sağlamaz . Doktorlar da önermiyor sadece terletmesin diye müslin bez serilebilir
Minis122 Dyygu-ky benim pusetim.cok buyuk ic kismi o yuzden kendimiz diktik ama oturur pozisyonda olmasi gerekmis o sekilde dikkat ederseniz bence guzel ben bebek arabainin icine kullanacagim. Baston bebek arabam var suan pusette yatiyor oglum 16 gunluk ama tercihiniz muslin ortu ve minder olsun
Gulsumcam Dyygu-ky geçen bir tane kadın doğum doktoru paylaşmıştı instada gerekli değil zaten pusetlerde minder var siz fazladan minder koyunca omurgasını etkiliyor dedi bence gerekli değil
Birikii Ben almıştım ve hastaneden çıkacağımız gün doktorumuz bu minderi çıkarın zararlı bebeğe dedi yanlış pozisyonda oluyor diye. Pusetteki minderler yeterli hiç bişey koymayın dedi öylece kaldı hiç kullanmadım minderi
Gunesmoms Dyygu-ky hayır kesinlikle zararlıymış bile. O çukur olmalıymış zaten ona göre yapılıyormuş pusetler..