damlaguneyerii Kızlar selam 35+2 haftalık hamileyim cok duygusalım. Cuma doktor randevum var. Yani ameliyatı düşündükçe cok ağlıyorum bazen güç geliyor diyorum halledicem sonra ay bisey olursa vs oluyorum djdjdj nası geciyo siizin???
Serife2323 damlaguneyerii bende 37 haftanın içindeyim kararsızlık korku endişe duygusallık mutluluk hepsini yaşıyorum daha doğum şekline bile karar veremedim artık akışına bırakmaya çalışıyorum
1prensesannesi_ damlaguneyerii bende hiç korku yok bı an önce sağlıkla kucagima alsam diyorum bnde 35+6 haftalık hamileyim 🤭😂
Pinklove damlaguneyerii bende 35 im cuma nstye giricem yine. Valla hiç korkum yok desem fjdnddj şuracıkta doğur deseler hemen fırtlatırım jfjfjdj
TheMuhtesem damlaguneyerii ben sıcaktan çıldırcam, doktora da doğumu siz planlayın bir de onu düşünemem dedim 🤣
Pinklove damlaguneyerii Düşünme canım ameliyat diyip gözünde büyütme. 😍 Öyle anlatılan gibi değil, arkadaşlarım çoğu sezaryen oldu ertesi gün kalkıp ağır ev işleri bile gördüler.
peri5860 damlaguneyerii Günlerimiz haftalarimiz aynı bazen rüyalarıma giriyor doğumum normal doğum olarak tabiki beceremiyorum 😅 kuşku endişe panik halinde uyanıyorum sonra. Her ikisinden de Korkuyorum doğumun ama öncelikli olan bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi tabiki gerisi boş halledilir gibi de gelmiyor değil.
ikiprensannesi__ damlaguneyerii 34+3 ikinci gebeliğim 38 de sezeryan olacağım nasipse başıma ne geleceğini bildiğim için korkmuyorum hiç korkma sezeryan abartildigi kadar kötü değil