Aslihan-05 Gögüs ucu olmayan yada çok az olan anne adayları emzirdiniz mi neler yaşadınz ben gögüs ucu cıkarıcı uc ve slikon gögüs ucu koruyucu duydum kullanan memnun olan varmı bide hangi marka almalıym önerdgnz marka nedir🌸
Kuzuletta Aslihan-05 Bugün geldi kargom. Göğüs ucum hiç yok ama o pompa nasılll çıkardı nasılllll. 30 küsür bir fiyatı vardı şiddetle öneriyorum. Bir de slikon uç aldım onunda çok işe yarayacağını düşünüyorum. Muhakkak hastane çantanızda bulunsun. Memnun kalacağımdan yüzde yüz eminimmm 💫
Tugba_A_d Aslihan-05 ay kuzum kesin almanı öneririm ben çok zorlandım acil sezeryanla doğum yaptım ve çantamın yarısı hazır değildi neredeyse biraz erken oldu ama hiç göğüs ucum yoktu zorla tutturdum ama ablamgil falan kullandılar çokta memnunlar hem senin için hem bebek için rahat oluyor
Yelizdurmus41 Aslihan-05 Hiç korkma bende tecrübesiz bir anneydim aynı şekilde düşüncem vardı anneme söyledim ucu yok diye o emdikçe çıkacak dedi gerçekten çıktı çıkarken de canım yandı ilk emzirme zamanları kremler var mutlaka doğumdan önce kullanmanı tavsiye ederim lansinoh krem var benzer türevleri de var 🙏🏻
Kubrarmz Aslihan-05 benim tavsiyem gümüş kapak kullanmam .2 hafta önce doğum yaptım . Göğüs uclarim olmadığı için hep yara oldu kanadi . Emziriyorum ama acı çekerek zorla . Gümüş kapak aldık e bebekten . Bir günde yaralar iyileşmeye başladı ve şuan üç baya var yani. Emzirirken zorlanmıyorum artık . 😘
bu_partideyalnizsin Aslihan-05 bugün hastanede eğitim aldım göğüs ucunun çıkması icin bir yöntem gösterdi ama nasıl tarif edeyim bilmiyorum tüm parmaklarınızla kahverengi alandan tut bırak ama sert değil 🤌 elini böyle tut ve kahverengi alandan göğüs ucuna kadar tut bırak nazik hareketlerle