Leyaakk Merhaba kızlar benim doğumdan sonra vitaminlerim baya düştü gerekli olanları kullanıyorm ama cildim o kadr soluk ki kim görse hastamısin diyor cildimi nasıl canlı gösterebilirim acaba bilgisi olan bana söyler mi çok moralimi bozuyor bu durum yaa
Happymm Leyaakk keçi boynuzu pekmezi normal pekmez falan düzenli tüketin yüzünüze kan gelsin hafif makyajda yapsbilirsiniz
Nili4321 Leyaakk herşey bir allığa bakar hafif bir allık geçin yanaklarınıza fırçada kalanı da göz kapağınıza azıcık da bir rimel mis gibiiii
Altunay_2020 Leyaakk c vitamini takviye alabilirsiniz ya da c vitamininden zengin beslenin. Kan degerlerinize baktirin. C vitamin serum da cilde iyi geliyor
Nili4321 Leyaakk ben çok çok beyaz tenli olduğum için hep hasta gibi duruyorum ve güzellik uzmanıyım bütün güzel dermokozmetik krem serum herşey kullanıyorum ama nafile ancak dediğim gibi hafif bir allık ve rimel geçiriyor inşallah sizde işe yarar 🥹🥲
Leyaakk Nili4321 yaa sizi bulmuşken bir şey sorucam cildim de doğum lekesi ve güneş lekeri çok fazla war sizce dermapene yaptırsam geçermi
Nili4321 Leyaakk kesinlikle büyük fark eder ama güneş lekeleri çok zor gidiyor ve lütfen ama lütfen dermataloga yaptırın. Güzellik uzmanı olarak söylüyorum güzellik merkezinde lazerdir dermapendir bu tür işleri yaptırmayın mutlaka doktor yapsın. Kesinlikle işe yarar birde lütfen güneş kremini yaz kış boca edin gerekirse yüzünüze hep kullanın 🥹
Nili4321 Leyaakk evet cildiye devlette yapmazlarsa özele gidebilirsiniz ama lütfen güzellik salonlarına gitmeyin olur mu 🤦🏻♀️ birde güneş kremini unutmuyoruz 🫶
Nili4321 Leyaakk şu an çok kızgınım 🥲 lütfen alıp kullanın alacaksanız bioderma la roche posay vichy avene cerave falan alın yani eczane ürünü eğer pahalı gelirse dermoskin alın lütfen alın lütfen kullanınnnn eğer kullanmazsanız lekeleriniz ömür boyu geçmez daha da artar erken kırışırsınız
Leyaakk Nili4321 yaa ben bu kadr önemli olduğunu bilmiyordum ama tavsiyelerinizi dikkate alarak alıcam bundan sonra yaz kış güneş kremsiz durmak yohh😁😗
Leyaakk Nili4321 https://www.hepsiburada.com/dermoskin-face-protection-spf-50-gne-koruyucu-krem-50ml-dermoskin-p-HBCV00002DBGOA?magaza=kozmopol&url_src=and-product-detail Yaa size zahmet bakarmısınızz ürün bu muu