Hm95 Bugün idrar tahlili verdim kalsiyum oxalat değerim çok yüksek çıkmış böyle bir problem yaşayan var mı ağrım yada başka birşeyim yok 24.haftamdayım daha önce de böbrek taşım yoktu bildiğim kadarıyla yarın sonuç göstereceğim ama tedirgin oluyorum
Hdemir1618 Hm95 23 haftalıkken hem böbreğim de taş hemde kum döküyordum. Doktorlar yatıracaktı takibe alalım dediler bi ağrı kesici serum taktılar gönderdiler bol yürüyüş ve su iç dedi. Çok şükür yürüyüş ve suyla 2 haftaya normale döndüm❤️
Kur Hdemir1618 canım aynı durumdayım kadın Doğumdan geliyorum bebek iyi şükür ama bu ağrı nasıl geçecek bir işlem yapmıyorlar mı
Hdemir1618 Hm95 zaten hamile olduğumuz için hiçbir şey yapmıyolar inşallah sizinde en kısa sürede düzelir
Hm95 Hdemir1618 evet bugün göründüm kum döküyor olabilirsin defi bol su iç dedi sadece doktorum başka yapabilecek birşeyimiz yok dedi
Hm95 Hdemir1618 evet bugün göründüm kum döküyor olabilirsin defi bol su iç dedi sadece doktorum başka yapabilecek birşeyimiz yok dedi
Hm95 Hdemir1618 evet kalsiyum oxalat çok yüksek çıkınca doktorum kum döküyor olabilirsin dedi neye göre kum neye göre taş onu bilmiyorum tabi bana kum dedi
Hdemir1618 Hm95 hamilelikte belli dönemlerde genellikle hamileler de görülüyor muş bu durum ben bol su ve yürüyüşte atlattım iki haftayı buldu ama çok şiddetleniyor ağrılarım detaylı ultrason yapılırken çok zor dayandım yani çok dikkat etmek gerekiyor çok geçmiş olsun
Hm95 Hdemir1618 çok teşekkür ederim inşallah ağrım olmadan atlatırım bu süreci su çok içiyorum zaten yürüyüşe de başladım bugün
Hediye_handur Bende de 25 haftalikken teşhis konuldu ayni seninki gibi kalsiyum yüksek çıkmıştı, Her ağrım olduğunda acilde serum taktiriyorum, bol su ve hareketli olmamı istemisti doktor.
Hdemir1618 Hm95 benm ağrım böbreklerden kasıklara indi sonra geçti demek ki kum indi aşağı inşAllah sizde çok çekmeden atlatırsınız