xbebegimx 1 haftadir enfeksiyonla ugrasiyorm, kasilma ve sanci cok oldugu icin doktor nidicard,progestan,antibiyotik verdi bunlara ragmen erken dogm olmaz degil mi cok korkuyorm fazlasiyla da su iciyorum nerden kaptim bilmiyorum gecmiyor adet agrisi😥
Mrvkkkk xbebegimx bende de enfeksiyon var 35+4 sancılarım var doktor böyle devam ederse doğumun erken olabileceğini söyledi
Allahkahretmesin1 xbebegimx enfeksiyon sancıyı tetiklediği için ve hatta keseyim delme ihtimali olduğu için erken doğum olasılığı yükseliyor
Zelihaa1409 xbebegimx bende daha 19+2 ym idrarda bakteri gözüktü ama enfeksiyon çıkmadi bende anlamadm adet ağrısı gbi ağrım bi kaç gündr şiddetli olmasada var.Zaten riskli bi gebeym serklaj var bikezde idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik kullandım.Şmdide idrar kültüründe bakteri cikms ama enfeksiyon değerleri iyi hcbsey anlamadm.Onun için tekrar gtcem ilaç gerekirmi dye.Sizin enfeksiyon vajinadami idrardami.Birde kasılma tam olarak nasıl bişey adet agrisi dışında bseyler oluyormu.
Mrvkkkk xbebegimx benim enfeksiyonum hiç geçmedi 9 aydır sürekli ilaç kullandım antibiyotik . 29. Haftada nstye bağladılar sancım vardı bol su ve istirahat dedi doktor hâlâ var sancım karında sertleşmem ama 36 ya kadar geldim sende içini ferah tut inşallah
xbebegimx Zelihaa1409 idrar yolu cnm lokosit ve eritrosit yuksek cikti. Tam rahimde adet olcakmis gibi agri var
Zelihaa1409 xbebegimx kaç çıktı benimde bi ara yüksekti toz içmiştim geçmişti idrar yolu çok olan bsey bence her olan erken doğum yapsa çok tehlikeli olurdu tabki ağrıları arttırır ama kesin doğum yapcam dye düşünme antibiyotik geçirir.Dogurana kadar enfeksiyon olan var.Kasilma olduğunu nerden anladılar.
Eebb xbebegimx 31 haftamda nidrar serum kullanıldı bana ve hastane de yattım 5 gün üzerine çıktım 37 haftamdayım bence enfeksıyonum tam olarak geçmedi ama sancım yok 31 hafta da sancım yoktu nst de cıkıyordu. Yanı benım düzeldi artık sancım yok
xbebegimx Eebb ya insallah benim de duzelir baslarda 2 kere 50 yi bulan sanci cikto, bugun cikmadi 0di nerdeyse ama grdigimde sanci yoktu
xbebegimx Zelihaa1409 lokosit 7-8 eritrosit4 cikmisti. Bebek bi yerde toplanip kaliyordu karnimda sertlesiyordu ustune adet sancisi eklenince nstde sanci cikmisti hastanede yattim, simdi ilaclarla gecirmeye calisiyorum😥
Hnd3535 Zelihaa1409 bide idrarınızı verirken birazını tuvalete yapın kalanını idrar kabına yapın demişti doktorum idrar verirken o şekilde deneyin. İlk yapılan idrar bulaş halinde oluyormuş oda kaba geçiyormuş. Gecenlerde bende öğlen verdim idrarım baya berraktı.benmde kasık ağrım varda o yüzden verdim. Sizin idrarınız koyu mu oluyor?
Eebb xbebegimx o ilaçları kullanırken az hareket bol su tüket enfeksıyon tetıklıyor düzelir sıkma canını ben bu durumu ebenin birine anlatmıştım bana ne dedi buluyorsun doğacak olanı naparsan yap durduramıyorız yanı sen dıkkat et yeterli 3 hafta daha dıkkat et 38 ve sonrası için zaten doğabılır
Zelihaa1409 xbebegimx çokta deglms benim bri 18 bri 12 ydi ilaç geçirir antibiyotigi düzenli kullanın.İnsallah sorun olmaz.Nstye bu haftalarda bakarlarmi bende adet ağrısına kasilmami dye korkuyorum
xbebegimx Zelihaa1409 20. Haftadan beri bakiyor doktorum cnku kasilmalarim karin sertlesmesi cok erken baslamsti bnde . Adet agrisi enfeksiyndn olurmus bu aylarda
1prensesannesi_ xbebegimx bende hamileliğimin en başından beri enfeksiyon vardı şuan hala var ve 35+6 haftalık hamileyim yani erken doğum olmaz diye düşünüyorum olsaydı benim olurdu çok ağrı sancı çektim her gün hastanedeydim şuan iyiyim mesela bebeğim kasılıyor ama kanala yerleşmeye çalıştığı için kasılmalarım oluyor yani olmaz canım ☺️☺️
Zelihaa1409 Hnd3535 bende o şekilde verdim birisi nrmal idrar tahlili birisi idrar kültürü oluyo tahlil normal çıktı ama kültürde bakteri gözüktü.Baya sarı renkte
Zelihaa1409 xbebegimx Anladım bebek hareketleri benm daha çok yok kıpırtı gbi oluyo sertleşme falan nasl olur tam blmyorm bi kaç gündr adet ağrısı var oyzden korktum çunku riskli gebeyim rahm ağzında dikiş var
1prensesannesi_ xbebegimx evet sürekli oluyordu kasik ağrısı da çok oluyordu hepsi enfeksiyondan kaynaklı doktora gittiğimde sancı cikmiyor ama ağrım inanılmaz oluyordu inşallah erken doğum olmaz bana da dedi doktor erken doğum olur enfeksiyonum böbreklere kadar ilerlemiş ama şükür 35+6 haftalık olduk ☺️🤲🏻