Minikmucize13 Boş gebelik yaşadığınızda ilk günler hcg değeriniz nasıl arttı? Ben ilk gebeliğimde boş gebelik yaşadım hcg düzensiz artıyordu 2 kat olmuyordu.
Bebeklerim2p Bende geçtiğimiz ay yaşadım kürtaj oldum 898 ile öğrendim ertesi gün 917 çıkmıştı artmıyodu ve 6+4 olmama rağmen kese yeni oluşmuştu sağlıksızdı iki katı artmıyor artmadığı içinde alıyorlar
Minikmucize13 Bebeklerim2p benim de öncekinde yavaş artmıştı boştu kürtaj oldum. Şimdi tekrar hamileyim bu sefer 2-3 kat arttı 430-1200-3400 diye gitti iki günde bir. Ama korkuyorum dün doktora gittim adete göre 5+5 aslında ama kese boyutu 6+5 çıktı acaba bebek gözükmeli miydi diye evham yaptım
Churcill Minikmucize13 geç döllenme de olabilir 9 10 haftaya kadar vakit var. Betayla belli olmuyo boş gebelik. Benim düzenli artıyodu
Bebeklerim2p Minikmucize13 kötü düşünmeyin şimdi bende hamileyim kürtajdan 5 gün sonra hamile kalmışım muhtemelen iki gün önce 256 çıktı beta ertesi gün 652.3 çıktı ultrasonla baktı doktor kese filan yok daha çok küçük çok yeni görmemiz imkansız bu haftalarda dedi haftaya Perşembe kese görmeye gidicem inşallah 🙏🧿
Drnrabn 19 temmuzda beta 126.3 tü dün ise 5321 di değeri benimde geç döllenme 5 haftalık dedi ama bebek ve kalp atışı yok dedi boş olabilir dedi 2 hafta SONRA tekrar gel dedi
Minikmucize13 Churcill ben zaten 5+5 zannettiğim için adete göre sadece kese görürüm demiştim ama 6+5 olunca bi panik oldum