Kurabiye-Annesi2 Kızlar uzun zamandan beri Storilerime ŞIRDAN cıkıyor Cok canım istiyor rüyama girdi düşünün Ama İstanbulun Neresinde var Bilmiyorum Ben avrupa Kagıthanede oturuyorum İçinizde Bilen Varsa Yer ve isim Soyleyebilrmiii Canım Arkdaşlarım🙏♥️
Amigurumi Kurabiye-Annesi2 Zeytinburnu’nda şırdancı mehmetin şubesi açılmıştı geçen sene hala varmı bilmiyorum
teachermom1 Kurabiye-Annesi2 Gebelikte sağlıklı mı bilmiyorum ancak evimin yanında Şırdancı Eşo var.Kokusu biraz ağır bir gıda ama bilginiz olsun. Kadıköy Acıbadem Mahallesinde. En popüler şırdancı olarak biliniyor İstanbul’da. Yiyenler çok beğeniyor ama ben hiç yemedim.
Bebiskosuu Gebe misiniz gebelikte böyle şeyler yemek sıkıntılı bilirsiniz ki ama yemek isterseniz böyle şeylerin membahı Fatih’tir masterchefe çıkan şırdancı Mehmet’in yeri de orada zaten sokaklar sıra sıra şırdancı orada
Mavimi Bebiskosuu benimde canım şırdan çekmişti evet zararlı ama bir kerelikten birşey olmaz doktorum da böyle söyledi sürekli yemediğin sürece birde temiz yapıldığından emin olduğun bir yerde yiyebilirsin demişti
Kurabiye-Annesi2 Bebiskosuu teşekkür ederim cnm dokturuma danıştım o aşıtıya kacmıcak şekilde tüketenilirsin dedi