Mehtap35 Amigurumi bende bu ay için tedavıye başlamayı düşünüyordum kı hamile kalmışım Allah büyük sabredın ben 3 yıldır bu gunlerı beklıyorum 💗
Amigurumi Mehtap35 sağlıkla kucağınıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim 🤲🏻 Bende tedaviye başlamayı bekliyordum bakalım biraz sabredip doğru sonucu öğreneceğim 😊
Amigurumi Birminikannesi1 bende ilk gördüğümde öyle görmek istediğim için öyle görüyorum galiba diye düşündüm ama testi tekrarlayacağım inşallah isteyen herkese en sağlıklı en hayırlı şekilde nasip olsun 🤲🏻😊
Amigurumi affa testlere verdiğim parayı biriktirsem bir dünya birikimim olmuştu bu gün eşime dayanamayıp böyle böyle dedim 5 dk da bi test yapıyorsun bırak zamana bekle sabret diyor 😂
Amigurumi affa normalde alırken bissürü alıyorum stoklu gibi bu gün birer tane alıcam çünkü koyu çizgi çıkacak sanki diye 1 er aldım
Seydaismailcoskun Amigurumi Amin inşallah, hatta bir tanıdığım daha yine aynı şekilde pcos benim gibiydi hiç umudu bile yoktu onun oda şu an 13 haftalık hamile
Amigurumi Seydaismailcoskun böyle pozitif haberle alınca çok mutlu oluyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese hepimize en hayırlı şekilde sağlıkla nasip etsin
Amigurumi Anne_2cocugu bu gün çok geç uyandım hiç halim yok yatıyorum eşimde şehir dışında kendimi iyi hissedersem dışarı çıkıcam 😊