Besst Kuşlar arkadaşım çocuğunu bi anda kucağıma verdi 15 haftalık hamileyim bıraktım ama kaburgalarım ağrıyor değişik bir ağrı var bişey olur mu lütfen bişey yazın🥺🥺🥺🥺
rumeysattnc Besst olmaz canım allahın izniyle ne olacak 26 aylık oğlum var sürekli kucağımda 15 haftalık hamileyim verende rabbim alanda rabbim ben oğlumda neler yaşadım kaç kere düştüm yinede birşey olmadı bu dünyada nasibi olan bebek ne olursa olsun yaşar🌸
bu_partideyalnizsin Besst bir şey olmazzz bebek kaç kat altta suyun icinde için rahat olsun sert bir darbe almadın sonucta
Sedadgr Besst 18 aylık oglum var 27 haftalık hamileyim her gün kucagımda Oglum merak etme bişey olmaz
Besst Sedadgr benim haftam biraz küçük diye korktum aslında 15 haftalık ya bir de sordum çocuk 14 kiloymuş🥹🥹🥹
Arassimo Agir kaldirmaktan cocuk dusmezmis yani bebegin dusecegi varsa duser diyorlar ama yinede cok yuklenmemek lazim tabiki”/
Guler9 Sedadgr merhaba bişey soracağım doğuma yakın bebek hareketsiz oluyor diyolar dogru mu acaba iki gün once hareket etmeyi bırakıyor diyolar
Sedadgr Guler9 benim oglum hamileyken cok hareketliydi dogum anına kadar hareket etti maşallah şuan 18 aylık durmak bilmiyor 😁
seizetheday Besst benim de oğlum 13 aylık 14 15 haftalık hamileyim ilk baştan beri kucağımda bir şey olmadı inşallah bişey olmaz canını sıkma canım
Guler9 Sedadgr oyyy masallah çok sevindim ömrü bahtı güzel olsun inşallah bakalım benimki de gelse artık hasret çekiyorum 😍