29.07 cumartesi akşamı 35+0da çok şükür eksiklerimi geçte olsa tamamladım artık valizimi hazırlayayım diye kafamda kurarken sabahına hastaneye gideceğimi bilemedim 🥲🥹 30.07.2023 Pazar 35+1 yeniden doğduğum gün 🥹🫶🏼 Sabah garip bi hisle uyandım ne olduğuna asla anlam veremediğim bir histi, hayır olsun diyip kahvaltı hazırlamaya başladım herşey çok iyi gidiyordu gelen giden yoktu taa ki son tabağı masaya koyana kadar 😁 Saat 10.32 - Tabağı masaya koymamla suyumun gelmesi bir oldu ama tabi o an ben suyum mu geldi afedersiniz altıma mı kaçırdım anlayamadım ve koştur koştur lavaboya gittim suyum geldi kesin dediim o an bi tedirginlikle üzerimi değişip eşimin yanına gittim bi süre boş boş birbirimize baktık o an ki telaşla nasıl söyleyeceğimi bilemedim 😅 Eşim ne oldu diyince kendime gelip sanki suyum geldi sanırım galiba dedim ve telaş arttı 🥹 Doktorumuzu aradık sakinleş duşunu al ve hastaneye gel bende çıkıyorum birazdan evden dedi. Bizim süreç asıl şimdi başlamıştı valizim dahi hazır değilken ne yapıcam diye sağa sola gidiyordum eşim sen duşa gir ben halledicem diyince girdim ılık bi duş alıp valizi kontrol ettim ve yola çıktık, hastaneye girdik yatış yapıldı açıklık kontrolü yapıldı 1 cm di henüz nstye bağladı ebe sancım yoktu bebişimizin nabızı iyiydi herşey güzeldi. Su gelmeye devam ediyodu bizde heycanla sancı gelmesini bekledik çünkü normal doğum istiyodum saat 5e kadar yattıktan sonra sancı olmayınca kendi isteğimle sezaryene alındım çünkü çok sabırsızdım ve ne yalan söyleyeyim açıklık kontrolünden sonra ikinci kontrole cesaret edemedim canım epey yanmıştı 🥺 Saat 17.10 gibi ameliyathaneye girmiştim 17.17de meleğimi minik oğlumu gördüm ve o an yeniden doğduğumu anladım 🥲🥹 Bir gece kaldıktan sonra taburcu olduk şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyo erkenci kuşum 🥹