Biranneikibebek_ aslanprenses_ sağ göğüs ucu kararması dini bir kitapta okumuştum erkek bebek hatta çevremde herkesin tuttu ben hariç 😀 valla kızımda deli gibi tatlı ve et yedim ama bunda tiksindim
Gamzesel Biranneikibebek_ bi arkadaşım var oda aynı bizim gibi erkek demişlerdi geçen hafta kız dediler tekrar
Heyzilandmercimek Biranneikibebek_ ben bacım 😂 ekşi yemeler, cilt bozulması, sola yatma isteği, bebeğin kendini saklaması göstermemesi ( kızlar saklarmış göstermezmiş güya ) vs gibi hurafe ne kadar bilgi ve test varsa hepsi kız çıkardı ama oğluşum olucak 🩵🐥🤣
Heyzilandmercimek Biranneikibebek_ 19. Haftaya kadar saklandı 19. Haftada büyük ihtimal erkek ama detaylıda netleşir dendi 22+0 da detaylı ultrasonda erkek olduğu netleşti canım😋
Biranneikibebek_ Gamzeligamzenur kız öyle dua etme dur 😀 benim kızım var canım bir de oğlum olsun doğum defterini kapatayım 😀
Heyzilandmercimek Biranneikibebek_ bulunamadı ki hiç göstermedi kendini. Bir kez gösterceğini sandık ondada bacaklarının arasına kordonu almıştı şaka gibi🤣🤣 baya zorlamıştı bizi bizim sıpa 🥰 11 haftalıkken erkek havası aldım bundan demişti ama goygoyuna yani, hatta doktor 19 haftada erkek olduğunu farkedince şaşırdı ben kız bekliyordum dedi nedense🤣
Gamzeligamzenur Biranneikibebek_ yok ben benim için demiştim inşallah kız olur diye sağ tarfta diye erkek demişti doktor ☺️☺️
Biranneikibebek_ @Pamuk ben bu postuma ekleme yapmak istiyorum düzenleyip nasıl yapabilirim acaba ya da yazılabiliyor mu
Biranneikibebek_ Heyzilandmercimek bize de doktor ilk oğlan mı bu dedi hatları erken oluştuğu için şimdi de bakıyor bakıyor emin olamıyor ama kız diyelim dedi erkek olsa altta testis olurdu dedi bende inş.küçüktür büyür diye dua ediyorum 😀
Heyzilandmercimek Biranneikibebek_ arkadaşıma 11 ve 14. Haftalarda kesin erkek dedi doktoru 16. Haftaya doğru kız olduğu anlaşıldı. Bazı bebişlerde Klitoris şiş olduğu zamanda erkek organı olarak algılanabiliyormuş. Hayırlısı Allahtan tabii 🥰
Heyzilandmercimek Biranneikibebek_ cinsiyet 16. Haftadan itibaren kesin olarak anlaşılırmış bebek gösterdiği sürece
Deletedmom0071 Mrvcakatt benim kızım soldaydı ve hep tatlı yedim böyle şerbet akıyodu boğazımdan aşağı yana yana😅 zaten erkek dediler ona detaylıda ve son olarak 32. Haftada da ama kız doğdu 😂😂😂
Mrvcakatt Deletedmom0071 hadi yaa , bana 12.haftada yuzde 80 erkek dedi 16.hafta oldugunda kesin cinsiyeti ogrenecegiz
Deletedmom0071 Biranneikibebek_ 3,5 yaşında kızım 😅 ya adam hacettepede doçentti o dönemde. 45 dakika inceledi ve bana pipi gösterdi 😂😂😂 meğer kız bebeklerde klitoris çıkık ve büyük olunca erkek bebeklerle karıştırılıyomuş 😂