User22 Çekirge Dorukta doğum yapanınız var mı ? Hastane imkanları, odaları nasıl ? Doğum sonrası hemşireler yardımcı oluyor Mu
Sudeeee User22 kısmetse 10 Ağustos yapacağım . Odaları aşırı küçük doğumdan sonra kalacağımız odalar . Bir tane süit odası var ben orayı tuttum bin tl fark vererek o odada baya büyük ve güzel
Nmet-2016 User22 ben ilk doğumumu orda yaptım ikinciyi de orda yapcam nasipse ben memnun kalmıştım o zaman ama şimdi nasıl bilmiyorum
1rabiazengin Ben yaptım odalar aşırı küçük boğulursun herkes ilgili ama yanlış yapanı söylersen de hemen hakkından geliyorlar
User22 1rabiazengin refakatçi olarak eşimi tercih ettim o kalıcakta çağırdığıms zamanlrda geliyolr mı yardıma ihtiyacım olursa emme konusunda yapamassam felan diye endişelerim var
YigitPoyrazMomm nasipse benimde doğumum orda olacak merak ettim odalar küçük diyorlar ama ne kadar küçük kızlar doğum ücreti nasıl ve içinde neler var duydum kadarıyla oda süsleme fotoğrafçı onlara aitmiş refakatçi olarak eşimizi yanımıza alabiliyormuyuz yanlış yapan derken nasıl yani anlamadım biraz aydinlatirmisn canim @1rabiazengin
1rabiazengin YigitPoyrazMomm her ortamda vardır ya lakait ya da üstten bakan tipler yani bi saygısızlığa uğrarsan ve şikayet edersen çok güzel ilgileniyorlar hatta şikayet etmene gerek bile yok muhakkak birilerinin haberinoluyır odalar da nasıl anlatsam bi Çekya’yı binyatak odayı dolduruyor
Nmet-2016 YigitPoyrazMomm bize süsleme ve fotoğraf için ayrı ücret istediklerini söylediler onlara ait değil yani
Sudeeee Herşeyi içinde fotoğrafçı oda süsleme şerbeti herşeyi içinde 11 bine anlaştım . Süit oda tuttum odaları küçük olduğu için oda bin tl yani 12 bin tl ye herşeyi içinde anlaştım