Cisembilgin Kızlar 29 haftalık hamileyim bu hafta özellikle halsizlik mide bulantıları ve uyku halim arttı ilk 3 aylık dönem sanki geri geldi kimler böyle ?
Mamalisa Cisembilgin 23 haftalığım asla enerjim yok ya sürekli halsiz ve yorgun hissediyorum. Çalışıyorum masa başı iş ama. Ne zaman gelecek bu bahsedilen enerji
ArsaminAnnesi Cisembilgin cok normal canim sen 30 dan sonrasini gor bide. 34 haftayım sian yattgm yerdem bile rahatsz oluyorm halsizligim gecmiyor
glsmogrtmn Cisembilgin ben de 27 haftalığım ve üç dört gündür aynı şeyleri hissediyorum çok halsizim, gece uyanıyorum birden defalarca, gün içinde de başım ağrıyor halim olmuyor
Cisembilgin Mamalisa ben 14-28 hafta aradı çok enerjiktim ama şimdi enerjim asla yok ilk 3aylık dönemime geri döndü. Resmen bu saatten sonra da bana enerji zor gelir gibime geliyor
Mamalisa Cisembilgin hahahha size en azından bi aralık gelmiş enerji😂😂😂 Ben de o da yok. Evet şimdiden sonra ağırlaşacağımız için zor gelir😂
AslanMerak 28 haftalığım çok tembel oldum sürekli yatıp dinlenmek istiyorum vücut doğum sonrası tempoya kendini hazırlıyormuş meğer 😂