ArsaminAnnesi Masalnesli bende kısmetse 1 eylulde dogum yapacağım suan 33 haftadayim dogum zamani 37+5 oluyorum kizlar bu 4 hafta icinde bebegim kilo alir mis sizce hala 1900 kiloyuz
Ada022 Masalnesli bugun 37+3 olduk ama 37+5 de kontrolüm var kaç kilo oldu çok merak ediyorum 36+4 de 2671 gramdı çok zayıf gelmişti bana inşallah 3 kilo olmuştur
Masalnesli Betulozdemir masallah 🙏😂 benim son 8 günum kaldı Allah nasip ederse 11 Ağustos ta bizimle 🤍
Betulozdemir Masalnesli Bende normal doğum istiyorum son 19 gözüküyor ama bu sıcaklarla sanırım dayanamicam Sezeryan içinde 14 Ağustos diyor doktorum 39 a girmeden almam diyor birde birşey sorucam hareketlerinde azalma hissediyormusuuz
Masalnesli ArsaminAnnesi Alır alır sıkma canını bol bol kefir maden suyu ve kaşar peynirini tüket canim
Masalnesli Betulozdemir benim normal değil canım 6 sene önce kızımda sezeryan olmustum 3 gün sancı çektim normal doğumdan döndüm 5.50 cm acilmayla bende 38+5 de doğurmuş oluyorum o zamana gün verdi
Masalnesli Ada022 son haftalar daha çok kilo alıyor dedi doktorum kızım 34 haftalıkken dünya ya geldi 2810 grm doğmuştu bunda 37 gördüm maşallah haftaya cuma ya kadar daynsa yeter bana ters bide makat gelişi
kelebeketkisi34 37+1 de 3.300 dü doktorum çokta almaz umarım dedi 🫠iri bebeklerde sezaryen yapılıyormus bugün 37+4üz pazartesi 38+1 de çatı muayenesi yapacakmış o gün tekrar kilosuna bakar mı bilmiyorum
Masalnesli kelebeketkisi34 bakar bakar sen sor soyler sana iri bebek olduğu için değil benim ki kızımda sezeryan buda mecbur sezeryan
kelebeketkisi34 Masalnesli bizimki normal doğum normalde işte kilo faktörü devreye girebilir herşeyün hayırlısı sağlıkla alalımda kucagımıza 🥰🌸🤍