kbrincehasan Kızlar bugün itibariyle 3.trimestera girdim beni neler bekliyor zaman çok hızlı geçiyor 🥹🤦🏼♀️
glsmogrtmn kbrincehasan ben de yarın itibari ile 3.trimestira giricem inşallah ama üç dört gündür halsizlik, uykusuzluk, huzursuzluk ve baş ağrısı başladı 😐
Leylayla Riskiniz yoksa sürekli hareket halinde olmakızı tabsiye ederim. Ara ara dinlene dinlene. Ama öyle dinlen dediysem saatlerce uzanın demiyorum 😂 hem doğuma etkisi çok iyi oluyor hem ağırlaşmış hissetmezsiniz :). 34+2 den selamlar 😁
acilicigkofte Ben de geceleri uyuyamama, bol tuvalete çıkma, ayaklarımın yanması, nefes zorluğu oldu. Bir de kalkarken falan çok zorlanıyorum 🤣
Leylayla Sabaha karşı sıcaktan bunalma uyuyamama, bazı hareketlerinde nefes alıp doyamıyorum ama geçici , oturmak iyi kalkmak dediğin gibi zor, ayakkabının bağcığınj yapmak ölüm 😂 ama olsun genede 6-7 bin adım atıyoruz
kbrincehasan Leylayla nefes alıp doyamamaya başladım bi ev süpüreyim dedim nefes nefese kaldım daha başlangıçta böyleysem sonunu bilemiyorum Allah yardımcımız olsun 🥹🙏🏻
Beti_07 Baş ağrısı mide bulantısı uyku sorunu yorgunluk ağırlık pek iyi şeyler yok, ama sizin için kolaylıklar diliyorum inşallah 🥹🥰