damlaguneyerii Kızlar e devlette şahıs ödemelerinde şöyle bisey cıkıyo bana. Anlamadım ne olduğunu bankaya gönderildi diyor ama benim hesaba gelen para yok. Bilgisi olan var mi??
toffeenut damlaguneyerii ne ödemesi bilmiyorum ama e devlete eğer banka hesabınız tanımlı değilse ziraat bankasından kimliğinizle çekmeniz gerekir.
tunasmom damlaguneyerii ay şimdi baktım bende de öyle görünüyor bende 300 küsür tl ay anlamadım ben bunu ama yatan bir şey yok hesabımda tanımlı
MasalAlparslanMom damlaguneyerii PTT kurum ödemeleri diye bakın bı. Belki kimlikle PTT den çekilecek şekilde yatmıştır
damlaguneyerii MasalAlparslanMom baktım e devletten gözükmüyor tanımlı hesabıma yatacagı söyleniyor ama henüz yatan bisey yok:)
Seyhan494 damlaguneyerii bir işte çalışıyormuydunuz benim rapor paraların çıktı dediginiz yere girdigimde daha dogum yapmadınız sanırım emzirme parası ya da doğum parası degildir diye düşünüyorum
Minigiim-vebenn52 Daha hesaba düşmemiştir düşmezse mali işleri arayıp sorabilirsiniz tahminimce süt parasıdır
Busss123 damlaguneyerii aktif çalışıyor ve çalışırken rapor aldıysanız onun parasıdır bende siz deyince girip baktım mayısta 2 gün rapor aldığımda iş yerim kesinti yaptığı için SGK ödeme yapmıştı 290 TL o çıktı
RabiaBadem damlaguneyerii bende merakımdan baktım doğum sonrası aldığım ücret çıktı. Sizinse geçmişte aldığınız bir ücrettir muhtemelen. İşgörememezlik ödemesi görme kısmından aynı miktarı kontrol edin
Seyhan494 damlaguneyerii eger dogum raporu alıp ayrıldıysanız onun biraz miktarı olabilir ya da önceden çalışırken rapor aldıysanız oda çıkıyor iş göremezlik ödeneği olarakta bakabilirsiniz orda tarihte var
RabiaBadem damlaguneyerii demeli daha önceden bu parayı almışsınız. Tarihini de kontrol edin hangi yıla ya da aya ait