Sevde___89 Merhaba arkadaşlar 14+3 (15 haftalık) gebeyim. En son ikili test icin(12+6) doktora gitmiştim bebeğim kendini net göstermedi kız olma ihtimali var dedi. Acaba erken değilmi 12+6 da bunu söylemesi? Cinsiyeti değişen oldumu ? Ben Almanya’da yaşıyorum ve bi sonraki randevumda da 18 haftalık oluyoruz heyacandan meraktan uyuyamıyorum😅 hiç bir hamilelik belirtileri kusma yorgunluk iştahsizlik gibi bişeylerde yaşamadım. Burda kendi kadın doktorun dan başka da kimseye gidemiyorsun. Hastanelerde acil vakalara bakıyorlar😩 Herkese iyi akşamlar olsun 😍♥️
OgretmenEva Sevde___89 hayırlı olsun 🤩 benim doktorum da 12. Haftada ikili testte kemik yapısından kıza benzetmişti 18. Haftada kesin kız olduğunu öğrendik 💕 bebeğin pozisyonu ve doktorun tecrübesine bağlı bir durum 😍
Gzddlk Sevde___89 bizde 14+3 üz 8 Aralık’ta randevum o zaman belli olur dedi doktorumuz tabi uygun pozisyonda olursa.İkili teste çene yapısı kıza benziyor demişti bizede heyecanla bekliyorum bende 😌☺️
Sevde___89 OgretmenEva hayırlı olsun canim allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin. 🙏 Yav maalesef yapı gereği çok sabirsiz bir insanim:( Hemen herşeyi öğrenmek bilmek istiyorum 😔 yoksa kız erkek İnan’ın hiç fark etmiyor.
Sevde___89 Gzddlk Allah sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin inşA Çene yapisindan nasıl anliyormuş acaba söyledimi:) ? Kölnden Selamlar
Gzddlk Sevde___89 Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı 😇 kızların çene yapısı sivri erkeklerin ki oval olurmuş o haftalarda 12 haftalıktı bende gittiğimde öyle dedi.Sakın alışveriş falan yapma diye de uyardı ☺️Bir dahaki kontrol de netleşir demişti