Umudum1903 Merhaba Bursa’da hangi özel hastanelerde gebelik testi yaptırdınız ve ücret bilgisi nedir Medical parkda geçen yaptırdım 480 TL di bugün tekrar yapitiricam daha uygun yapan hastane varmı
yesim-1 Umudum1903 canım şehir hastanesine git karnım ağrıyor adetim de geçti ya hamileyim ya da (kistim var )de yalan söyle biraz onlarda kan alıyor 1 saat sonra sonuç çıkıyor ne gerek var 480 liraya veya 100 lira bile olsa verme o parayı bence
Mavimi Umudum1903 yakınlarınızda normal hastane yokmu veya sağlık ocağı öyle yerler de yapıyor ben kan sonuçlarımı hep oralarda yaptırdm normal karnım ağrıyor hastaa olmadm hamile olabilirim diyordum bakıyorlardı kana direk
Umudum1903 @“yesim-1” şehir hastanesi çok uzak eşimde akşam vardiyasinda Şevket yilmazda mübarek insan girmeye tiksiniyor ondan dedim hemen yaptırıp cikaiim diye
Sehseh Çekirge devlet hastanesi de mi uzak ben gittim 3 saate çıktı kanda veya doruk nilüfer subesine gidebilirsin orası 7/24 çalışıyor
Umudum1903 Teşekkürler cekirgeye gideyim olmadı osmangazi aritmiye giderim dediğiniz gibi medicalden ucuzdur heralde