BozkrtArs Ay çok saçma bir post oldu ama enfeksiyon falan kapar mı diye çok korkuyorum. Nolur cevap verin birşey olmaz dimi. Nasıl böyle birşey oldu anlamadım göbeğini içine de almıyorum normalde bağı dışarıda kalıp bağlıyorum ama kaçırmış bi şekilde 😩😩
neslisahctnky-554 BozkrtArs öncelikle Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 göbek bağının üstüne kendi üstünüzden damlatın üzerine temiz pamuklu bir mendil koyup öyle kapatın birkaç defa yapın böyle düşüyor göbek bağı. Eltimin de böyle yaptık birkaç güne düştü inşallah sizin de düşer 🤲
neslisahctnky-554 BozkrtArs enfeksiyon konusunda bir fikrim yok iyice temizleyin inşallah birşey olmaz korkmayın
BozkrtArs neslisahctnky-554 Allah razı olsun deneyeceğim çok çok teşekkür ederim lütfen sizde dua edin birşey olmasın
BozkrtArs neslisahctnky-554 gittiğimde kuruydu zıbını içine cekmiş sanırım ıslaklık yoktu öyle Allaha emanet yavrum artık 😩
BozkrtArs Lulu02 İnşallah bizimde olmaz ilk oğlum da enfeksiyon kapmıştı göbek bağından onun sebebi farklıydı tabi ama yine aynı şey basıma gelecek diye basıma ağrılar girdi dua edim lütfen bize de brişey olmaz çok teşekkür ederim