Minikmucizelere bdenerigokce yani herkesin bunyesi varki bebisi farkli herkes bir olmayabilir o yuzden🙂
kubraayman Busra-2001 Ben 22. haftada hissettim şuan 25 haftalık hic durmuyor geceleri 😇 bekle 1 2 haftaya hissedersin
Busra-2001 kubraayman bundan once 2 tane düşük yaptığım icin biraz tedirginim bu konularda o yüzden sormak istedim sizlere teşekkür ederim içimi rahatlattiniz hanimlar
Melodimm Belginylmz Hadı bakalım😂😂Esimle hep merak ediyoruz hangi meyve olucak diye.Saat 00:00 yeni haftaya gectigimiz gibi uygulamaya bakiyorum😂😂Nar istedim birden.Mevsimi geliyor şükür♥️
Melodimm Belginylmz Karnimin aşağısına bazen hafif ağrı girip çıkıyor.Bebek haraketinide hiss ediyorum.Bisey kipirdiyor orda.Sizdede varmı ağrı falan?
Belginylmz Melodimm inceden yoktu ewet bndede War şuan 3 4 gündür ağrı War bebek buyuyo galiba 18 cm 240 grm olmuş bebek nekadr büyük dedi doktor bana 🤣 1 hafta ileri dedi bnde sordum kötü bişi mi dedim kötü deqil sadece erken doğum olur dedi
Melodimm Belginylmz Bendede 3 gün ondeydi gittigimde.Pazartesi gidicem insAllah doktora Sorarım ozan♥️
a_yse12 @Busra-2001 cnm bnde şuan 19 haftalığım 17 de başladım ufaktan hissetmeye bazen çok enerjik oluyor bazen bnde pek hissetmiyom