RabiaBadem Arkadaşlar sezeryan sonrası vajinal doğum yapan var mı? Süreç nasıl ilerliyor. Doğum nasıl, zor mu oluyor kolay mı oluyor? Tecrübesi olanlar yazabilir mi?
Asyos34 RabiaBadem riskleri var bılmıyorum bende istiyordum ama kararsız kaldım sanırım doktorum %50 %50
pandasever RabiaBadem geçen bir arkadaş çok güzel bir doğum hikayesi yazmıştı ssvd aratın isterseniz eski postlarda görürsünüz. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
RabiaBadem Asyos34 bende çok istiyorum ama riskleri neler tam bilmiyorum. İlk doktorum ben sezeryan sonrası normal doğumu önermiyorum demişti. Doktorumdan da pek memnun değildim. Haftaya başka bir doktora gideceğim ona soracağım. O da önermezse bende mecbur sezeryan olacağım tekrar. Ama sezeryanda olmak hiç istemiyorum 1 hafta hiç kalkamamıştım ilk doğumumda. Zaten ilk doğumumda da kendimi normal doğum için hazırlayıp son anda sezeryana alınınca ne olduğumu şaşırmıştım. İçimde kaldı normal doğum
Asyos34 RabiaBadem işte kasılmada ıkınmada yırtılma iç kanama acil ameliyat gibi durumlar söz konusu birde sorumluluk almıyorlar İmza attırıyorlar ne bılıyım bende bugüne kadar istiyordum da
ArsaminAnnesi 33 teyim bu zamana kadar normal dusnuyordum ama bu hafta vazgeçtim ssvd olamicam sezeryaba karar verdim acikcasi zaten karin dikisim var bide rahim dikişi istemiyorum