Aslan10 Wera medipolde bi serum bin tlydi düşün canım tahlil Allah bilir ne kadardır hospitalis var Bağcılar a yakınsan orası biraz daha uygun
Melek-18 Wera birsürü test istedi doktor medicalpark hastanesi tam 4.600 ₺ fiyat verdiler yaptırmadım tabiki şehir hastanesine gidip hallettim
Wera Aslan10 küçük bir ilde oturuyoruz ☺️ 2500 tuttu aslında Sağlık ocaklarıda yapıyor ama benim çok bulantım var tansiyonum falan düşük beklemeyelim oralarda dedik
gamzecgr Wera benim direk kese gözükmüştü kan idrar vermeme gerek kalmadı o zaman muayene 650 liraydı ikili tarama da kan için 350 ödedim mesela
rumeysattnc Wera hamilelikte doktorun istedi tahlillerin bir kımsını sağlık ocağı yapıyor canım ben öyle yaptırdım sağlık ocağında yaptırdım yaptıramadıklarımı özelde yaptrdım
Wera gamzecgr aaaa kese görünce tahlil yapılmıyormu benim 7haftam bitiyor bilerek geç gittim kalp atışımızıda duyduk saten büyümüş fotoda aldık neden dünya kan aldılar ozamn
gamzecgr Wera kalp atışlarını da duymuşsunuz aslında beta ya bakacak bir durum yokmuş sağlıklı gebelik demek zaten ama vardır belki bi bildiği bilemedim doktoru da gömmeyim şimdi 😂
rumeysattnc Wera kalp atışı duyulsada bunla ilgli değil annenin kan değerleri nasıl bir rahatsızlığı var mı diye doktorlar kanszlıktır açlık tokluk şekeridir bunlar için kan alıyor bakıyor
Wera gamzecgr betaya bakmamıştır bence ama hala sisteme girmemişler hangi tahlilleri yaptırdığını bi görsem sistemden nedenini anlayacam
ebrarmom08 Wera geçen hafta gittim sadece amh testine 750 istediler sen düşün bide tüm tetkikler istese kaç olurdu acaba 😄
tugcesakzci Wera ben muayene artı kan idrar ikili tarama vs hepsine 4000 ödedim ankarada daha sonra çok ödeme yaptığım için 20 bin tllik doğum paketini 12 bin tlye indirdiler benim için o şekilde kar etmiş olduk biraz 😂