tambirminnos Evet her kadının tatması gereken duyguyu sonunda bende tattım 😊 erken doğum riskim amniyon suyunun fazlalığından hep vardı kasılmalarım 32. Haftadan beri vardı 10 kasımda 6 dkda bir gelen kasılma bel ve kasık ağrısıyla hastaneye gittim düzenliydi ama açıklığım bir parmaktı eve gittim duş aldım çantam hazır değildi onu hazırladım uyudum gece nişanım geldi sabah için çağırmıştı doktorum gittim ve 2.5 cm açılmam vardı eve gittik yine akşam için çagırdı bu defa ama bu defa açıklığım hala 2.5 cmdi eve gittik ayın 13nde eşim vandan geldi sabah kahvaltı yaptık derken akşamüstü 4 gibi suyum geldi biraz gittik yine sancılarım nstde iki dakikada bir ama açıklık 3 cm sabaha kadar bekledik açıklığım 5 cm oldu ilerlemedi bi türlü gece doktorum ilerlemezse sabaha sezaryene alırım demişti 7.30 gibi indik ameliyathaneye 07.50de minnak oğlum doğdu çalıştığım hastanede doğum yaptım ameliyathanede herkes sohbet muhabbet derken aģlama sesiyle bi anda yüzümde gülücükler belirdi en güzel ses oydu o an 😊 3100 gram 50 cm doğdu herhangi bi sıkıntımız yok çok şükür kokusunu dünyalara değişmem allah herkese nasip eder inşallah 😊😊
Esrass tambirminnos ay canım benim allah analı babalibbuyutsun darısı bizim başımıza. bu arada kaç haftalıkken doğdu.