Maras46konya-00 29+4 den selam Kızlar hava çok sıcak olduğu için suyu soğuk içmek istiyorum normal ılık içemiyorum bir zararı var mıdır sizce hava sıcak bunalıyorum 🤦♀️
Meiss Maras46konya-00 ben yaz kış soğuk içerim gebeliktede devam ediyorum hiç biseyde olmuyor hatta şuan kocaman soğuk su elimde yine iciyorum 😁
Gulsumcam Maras46konya-00 son 55 gün kaldı yaz geldiğinden beri buzlu su içiyorum oda sıcaklığında falan asla içemiyorum ara ara bardağa buz koyup buz bile yiyorum boş boş 😂
AslanMerak Ben korkumdan pek içemedim hamileliğim boyunca bünyem iyice hassaslaştı bir kaç defa bir gün sonrasında boğaz ağrısı yaşadım o yüzden ılıştırma yapıyorum ama sende problem olmuyorsa iç gitsin nolcak 😂
minikmucizeemaak Allahkahretmesin1 Aşko bunu bana ciddi bir arkadaşım dedi biliyor musun🤦🏻♀️ Dondurma ve soğuk su çok tüketme çocuk üşürmüş bana ve teyzeme özelde doktor söyledi diye. Te Allahım daha neler duyacağım diyerek daha çok yemeye devam ettim 😂
HellButterfly İlk aylarda mide bulantım çok olduğu zamanlarda doktorum bana soğuk su iç mideni bulandırmaz demişti, demekki bir zararı yokki soğuk su iç dedi 😁
Allahkahretmesin1 minikmucizeemaak bir şey diyemiyorum ben artık cahillikten midir salaklık mıdır ben bilmiyorum neyse soda da içme mazallah çocuk erir falan Allah korusun fşeğföeşfö
minikmucizeemaak Allahkahretmesin1 Ay evet onun dalgasını yaptım bende sonra üstüne 😂 Bir de kendi devlette doğurdu devlet doktoru dedi derse laf yapacağımı biliyor bizim burada devlet leş, teyzem de özeldeki doktor söyledi diyor 😂
Bebiskosuu Maras46konya-00 her gün iki kalıp buz yiyen ben 😂 ama annem de bana kızıyor o da erkek kardeşimde çok yanmış ve benim gibi buz yemiş sürekli ve kardeşim ciddi anlamda üşümüş balgamlı hasta halde falan doğmuş hshshshw annemin yalan borcu olmayacağına göre direkt kesesine gitmiyor tabi ama belki o iç organların soğukluğu vs bilmiyorum 😂 benim doğumuma az kaldı bildiricem size 😂