Zeyd_Mom_22 Arkadaşlar test yaptım testte gösterdi ama bi kaç saat sonra çıktı 2 ci tık oldu. yakın tanıdıklarımda da böyle olmuştu söylediler. Daha sonra bel ağrısı va karın ağrısıyla kanama gibi bişey geldi bilemiyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı?
filialunae Zeyd_Mom_22 nasıl yani 2. çizgi bir kaç saat sonra mi çıktı? İlk 10 15 dakika içinde 2. çizgi olması lazım daha geç oluşan çizgiler kabul edilmiyor diye biliyorum.
likesah Zeyd_Mom_22 birkac saat sonra cikan cizgiye gore hamilelik vardir denemez kan testiyle kontrol etmeniz gerekir. Eger kanamaniz regl kanamasi gibi yogunsa ve bu arada gecikmeniz varsa kimyasal gebelik gecirmis olabilirsiniz lekelenme seklindeyse yerlesme kanamasi olabilir. En sagliklisi kan testi yaptirip cikan sonuca gore doktorla gorusmek.
seizetheday Zeyd_Mom_22 benim 1 saat sonra silik çizgi oldu birkaç gün sonra test yaptırdım sağlık ocağında 1 gün sonra çıktığı için dayanamayıp tekrar yaptım hemen silik çizgi oldu umutlandırmak da istemem ama olabiliyor
filialunae Zeyd_Mom_22 kan testi yaptır o zaman koş bir hastaneye ya da özel dış laboratuvar varsa oraya da gidilebilir. Aç tok gark etmez 2 saate sonuç çıkar
Ebruebos Benim test 3,4 ssaat sonra baktığımda silik çıkmıştı önemsemedim ertesi gün sabah yaptım hemen silik çıktı
Ebruebos Benim 1 haftadır kahverengi lekem oldu arada bi kaç damla kanama geliyor düşük tehlikem var progestan kullanıyorum yarın sabah ilk idrarla yapın bi de ne çıkacak test
Zeyd_Mom_22 Ebruebos ya çok garip o kadar stresliyim ki anlatamam 2 tane test yaptım silik çizgi kahve rengi geliyor anlamıyorum ne bu. sancılarım oluyor adet gibi ama neden testte göstersin ki?
1prensesannesi__ Zeyd_Mom_22 bence de hem hamileyse bile şu an stres yaparak kötülük etmis oluyosun en azindan kesin sonuc ögrenmis olursun
acilicigkofte O kadar kişi kan verin demiş artık gidin verin yani kafanızda kurup canınızı sıkmayın hamilelik varsa öğrenmiş olursunuz veya kimyasal düşük vs ise önlemi alınır niye bekliyorsunuz
Zeyd_Mom_22 acilicigkofte ya valla gitmek istiyorum ailem diyor bekle daha erken izin vermiyorlar tekde gitmiyorum😔