Kelebeginannesiii Göbek tüylenmesi çatlamamak için kullandığımız krem ve yağlardan olabiliyor içindeki vitaminlere dikkat etmek lazım. Kararma içinde instagramda Özgül.güler.Altun isimli hesaptan ürün aldım kullandım efsane iyi geldi kesinlikle tavsiye ederim.
bendeanneoldum_ Beyzanrrr ben de senin gibi çok utanıyodum öyle böyle değil yani göbekte tüyler çıkmıştı sonra dedim ki ne var bunda herkeste olan bişey doktor kalkıp bana neden kıllarin n var demez yani tek düşüncen çocuğun olsun böyle şeyleri umursama bile hamilelik de normal bişeymiş bu
bendeanneoldum_ Beyzanrrr valla bende çok utangaç biriyim nasıl doğum yapcm hep dusnuyorum ama bikini bölgemi temizleyemezsem diye de çok dusnuyorum ama rabbim kolaylık versin inşallah o günler de 🙏
Abcc-1 Beyzanrrr kararma ve tüylenme hepimizde oluyor kararma geçecek diyorlar genelde ama göbek tüyleri lütfen alın daha çok çıkar diye bir şey yok çıkmış işte
Maras46konya-00 Beyzanrrr hem pahalı hem pek güvenemiyorum ağdaya ya kasarım fln pek onerilmiyor en azından böylesi daha iyi sürekli alacam doğuma kadar mecbur göbekten de artık zorlanıyom🤦♀️🤦♀️