Minikdunyam Sonnur2 tutamazsın canım helede daha başlarında dini açıdan tutulur mu bilmem ama bana kalırsa bebeğin daha yeni ve gün içinse sık sık Yemen lazım
GozdeCemre Sonnur2 kaza oruçların hamile kalınca mı aklıma düştü Allah aşkına oruçlarını tabini tut ama hamileyken hiç bir doktor orucu önermiyor razamazanda bile senin şuan düzenli beslenmen lazım vücudun susuz kalmaması lazım
Fatma63 Sonnur2 ben ramazanda 12 haftalık falan hamileydim doktorum tutacaksın tabi neyin var ki dedi tuttum 25 tane falan hiçbir zararını da görmedim ama doktoruna danış yine de çoğu doktor önermiyormuş
Msalbyrk GozdeCemre bende onu dycektm hamile kalncami aklna geldi dye😀 tabiki tutmaaaaaaa sana enerji lazm
Minikdunyam Fatma63 valla helal ben son 1 haftasına denk gelişmiştim ve 5 haftalıktım tutamadım istifra etmekten hatta denedim ama sırf o sebeple bıraktım
Aliiss Sonnur2 ilk üç ayda bebek senden yani senin yediğimden beslenmiyor sende rahatsız olmuyorsan doktoruna danışıp tutabilirsin bence 💁🏼♀️
desagr Sonnur2 Hamileliğin ilk ve son üç ayında oruç tutmak doğru değil biraz daha sabret niyetini sağlam yap hamilelikten sonra tutarsın inşallah