Rabia0706 Bir hafta önde gözüküyor aslında yazdığına göre ama kilo 30 hafta ile uyumlu. Yani 29+ küsürler 30 hafta sayılıyor. Sadece 1 hafta geride kilo yani. Neresi 1 hafta önde çıkmış acaba kilo kısmına bakmamışsın başka yeri 1 hafta önde demek ki canım.
Süt, muz, çiğ badem-fındık, taze kırılmış 2 adet ceviz, sabahları peynir, kaşar, 2 yumurta. Sade yiyemiyorsan patatesli, menemen bir şekilde 2 yemek zorundasın. Kilosu normal olsa 1 yumurta yeterliydi tekiz benek için. Benim ikiz ben 2 yiyorum proteini arttırmak için. Ara öğünlerde yoğurt tercihen manda yoğurdu bebeğe en çok kilo aldıranlardan biri. İçine salata özellikle “semizotu katarak tüketebilirsen vitamin bombası olur. Bir de meyve nektari, kırmızı erik, muz en çok bunlar yarıyor bebeğe karpuz kavun kilo yapmaz. Bu dediklerim HER GÜN yenmeli.
Akşam yemeklerinde de haftada en az 4 defa protein isteğe bağlı kırmızı, beyaz et veya balık
Yazdığım şeyleri her gün eksiksiz tüketiyorum 1,5 hafta önde gidiyor ikizler 🙏🏼 genelde ikizleri önde götürmek zordur. Bu menü ile 1 haftaya toparlar bebişini