SSumeeyraa Merhaba kızlar hem çift yönlü hemde kabin boy bebek arabası arıyorum memnun kaldiginiz yada bildiginiz markalari yazar mısınız🤩
Seyma5461 SSumeeyraa bende araştırıyorum Kraft onxy nw modeli hoşuma gitmişti hem çift yön hemde katlanması kolay daha gidip bakamadım ama inceleme videolarında filan hoşuma gitmişti sizde inceleyebilirsiniz
Aysensrkan Babyhope b3180 bella kabin boy çift yönlü bebek arabasını aldım. Çok güzel kullanışlı görünüyor bebeğim doğunca test edilen inşallah 🤣 baya araştırdım başka markada hem kabin boy hemde çift yön bulamadım
nb- Aysensrkan şimdi inceledim ben bunu da şey sorucam ya ilk etapta puset gerekmiyo mu ekstradan puset mi alınıyo kabinlerde ?
Aysensrkan nb- evet ilk başlarda puset gerekiyor bir kaç aylığına ama benim arkadaşım verdi içinede tam oldu o yüzden alma gereği duymadım. Başka modellerdede yanında satılanda var ayrı alınan modellerde var o sizin beğendiğiniz arabaya göre değişiyor
Hil7889 Cybex eezy twist 2+ 🤩çift yönlü ve bebek içindeyken tek hamleyle döndürülebiliyor falan videoları var youtube da
MerveTeyze Elinizde yada yakınızdan alabileceğiniz Maxi cosi Puset varsa bi adaptör ile Hamilton r1 Yenidoğan’dan itibaren uzın süre kullanırsınız araba normalde çift yönlü değil Puset ile bebek size dönüyor
Hil7889 SSumeeyraa Normalde operaistanbulda satılıyor ama ben dolaptan yurtdısından getiren birinden aldım. Nerdeyse yarı fiyatına geldi. Garantisi olmuyor ama ben sorun etmedim bayağı sağlam olduğundan