Berraeray1 Kvser evet taze olucak doktor hiç bekleyelim falan demedi kaç embriyo olacak onu konuşmadık daha
Kvser Berraeray1 hmm anladım camım . Kaçıncı gün embriyosu koyacak peki ? Bize ilk gittiğimiz de dedi iki tane koyarım diye . Şansı arttırıyor dedi biri tutunmazsa öbürü tutunsun diye
Kvser Ebrusevik dün temizlendim ayıptır söylemesi ilk adetimi oldum önümüzdeki ay tekrar adet olduğumda kontrolüm var canım . Polikistik over de bu şekilde transfer yapılıyormuş rahim dinlendirme yapılıyormuş . Sizde mi bu süreçtesiniz ?
cocukhasretim Berraeray1 benimde 14 yumurtam toplandı 6 tane embriyo çıktı donduruldu eylülde transferim var 🥹
Ebrusevik Kvser evet bende bu süreçteyim 1 ağustosta yumurta toplama işlemi yapıldı şimdi transfer için 2 adet dedi doktor o süreçteyim
Berraeray1 Kvser hiç bir bilgim yok muhtemelen yarın aradıklarında bilgi verirler galiba öyle düşünüyorum
bubuiledudu Kızlar 24 temmuzda 13 yumurta toplandı benden çok da ağrılı oldu sonu ama neyse. 9u olgun çıktı 4 tane dollendi. Pgt olacağı için 2 tanesi 5 güne gitti beklemedeyiz. İnşallah sağlıklı gelir çok korkuyorum
Kvser Berraeray1 yarın sizi ararlar canım . Kaç yumurtadan kaç tanesi ilerliyor gibi bilgi verirler . Yarın bir sorar mısın kaçıncı gün embriyosu transfer olacak .
Kvser Berraeray1 tabiki verirler . Yarın döllemeye başlarlar akşam size bilgi verirler . İşte dölledik bekliyoruz diye sonra yine ararlar ertesi gün şu kadarı öldü bu kadar kaldı diye . Sen ilk aradıklarında sor kaçıncı güne kadar takip edeceksiniz ? Diye . 5 gün izlemeleri demek 5. Gün embriyosu demek
Rabissssscee Berraeray1 ben elde 2 tane olunca ikisininde transfer edilmesini istemiştim kendim söylemiştim ama bazen doktorlarda 2 tane edelim diyor doktorunuzla konuşun durumunuza göre hareket edilir büyük ihtimalle 🌸
Rabissssscee Berraeray1 rabbim gönlünüzde olanı hayırlı ve kolay şekilde ömrünüze nasip etsin inşallah 🌸🫶🏻
Kvser Ebrusevik bende 19 Temmuz da yumurta toplamı oldu ilk adetimi oldum ikinciyi bekliyorum. Sizin kaç tane yumurtanız toplandı Hacı ilerledi ? Nerde yaptırıyorsunuz tüp bebeği